FOTBAL  »  LIGA 3  »  SUPERKOMBAT

EXCLUSIV E campion mondial Superkombat, dar joacă în Liga a 4-a din România » Interviu cu Amansio Paraschiv: "Iubesc fotbalul de mic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 11:21

Campion mondial în Superkombat, Amansio Paraschiv a demonstrat că nu se pricepe doar la kickboxing. Luptătorul român joacă pentru CSO Plopeni, în Liga A Prahova, care a pierdut ieri meciul cu Petrolul 52, 0-6. 

Fan declarat al găzarilor, Paraschiv a început meciul împotriva favoriților săi de pe bancă. Luptătorul de 24 de ani legitimat la formația din Plopeni a intrat pe teren în minutul 54, când echipa sa era condusă cu 0-2. În ultimele 15 minute ale jocului, fotbaliștii de la Plopeni au cedat fizic și au mai primit 3 goluri.  

1500 de suporteri au asistat la acest meci

N-a putut face prea multe. Echipa sa a pierdut clar meciul, scor 0-6. Marcatori au fost Cl. Tudor (38), Păun (50), Nae (53), Butufei (77), S. Petre (84) și M. Jipa (90+3).

GSP.RO a vorbit cu Amansio despre acest meci, dar și despre pasiunea pe care campionul mondial o are pentru fotbal:

- Salut, Amansio! Ați pierdut categoric acest joc...
- Da, la un scor destul de mare. Trebuie să recunoaștem că Petrolul e o echipă mai bună. S-a văzut că ne lipsesc multe. Felicit Petrolul și suporterii care vin mereu alături de ei. Nouă ne-au mai lipsit și 4 titulari și îți dai seama că pentru echipa noastră contează mult. Nu avem așa multe variante. Petrolul în schimb e echipă profesionistă. Îi felicit!

- De unde pasiunea asta a ta pentru fotbal. Ești campion Superkombat, dar îți găsești timp și pentru a juca la Plopeni...
- De mic iubesc fotbalul. Eu chiar am mers la fotbal înainte de a face box. O fac de plăcere acum și mereu când am ocazia vin să ajut echipa din Plopeni. Dar nu asta este baza la mine. Meseria mea este kickboxingul și mereu va prima. 

- Știu că ai și marcat de câteva ori..
- (râde) Daa, am dat vreo trei goluri. Din păcate două dintre ele sunt în amicale și doar unul în oficiale. Dar mă bucur pentru ele. Sunt niște reușite și sper să mai dau și în viitor. Fotbalul e un joc de echipă însă. E mai important rezultatul decât dacă dau eu gol. Asta spre deosebire de kickboxing, unde totul depinde de ce fac eu în ring. 

- Ieri ai jucat împotriva echipei tale preferate...
- Sunt fan Petrolul. Este adevărat. Îmi doresc ca acest club să revină în Liga 1 și să facă locuitorii din Ploiești din nou fericiți. Sunt convins că dacă lucrurile vor merge tot așa, nu au cum să nu reușească. Să se ajute unii pe alții și să promoveze an după an. E echipa noastră, a ploieștenilor și îi doresc tot binele din lume. Hai, Petrolul! 

3 goluri
are Amansio Paraschiv pentru Plopeni, unde a fost legitimat în această vară 

Petrolul 52 e lider, fără înfrângere în 14 meciuri, având 34 de puncte. Poate fi egalată de CS Blejoi, care are 31 de puncte și un meci mai puțin. CSO Plopeni este pe locul 7, cu 22 de puncte, cu doar două în urma lui AFC Bănești Urleta, care e pe locul 3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
864630780329388
Ionel Dobre  •  19 Noiembrie 2016, 16:59

Respect!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează