FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

EXCLUSIV Haos la un meci decisiv din Liga a 3-a! Promovare cu scandal pentru Afumați: "Robert Dumitru, un nesimțit protejat de CCA"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 14:12

CS Afumați a reușit să promoveze în Liga a 2-a după un meci cu scandal câștigat la Ștefănești, scor 2-1.

Vlada și Mitu au făcut 2-0 pentru Afumați după primele 10 minute. Puțini credeau că se mai poate întâmpla ceva.

Nicolae Ștefan a dus scorul la 2-1 în minutul 23, iar în prelungirile partidei gazdele au reușit să egaleze, însă experimentatul arbitru Robert Dumitru a anulat eronat golul.

Greșeala care a declanșat haosul

Văzând reacția arbitrului, lumea prezentă la meci s-a enervat și i-a strigat arbitrului tot felul de lucruri, că ar fi "cumpărat" de cei de la Afumați. Oamenii s-au urcat pe garduri și chiar au încercat să pătrundă pe gazon!

"Un nesimțit protejat de CCA"

Președintele celor de la CS Ștefănești, Robert Mătărău, a fost sunat de GSP.RO și a confirmat totul:

"Nu știu cine îl ține în brațe pe acest nesimțit (n.r Robert Dumitru). Și-a bătut joc de niște copii, pentru că noi avem o echipă de copii. Numai el a văzut acest ofsaid. Tușierul de pe acea parte ne-a dat câteva explicații halucinante.

Asta e acm. S-a terminat meciul, a ieșit cu mare scandal. Spectatorii s-au suit pe gard. Totul a fost vizibil. A fost un arbitru cu tentă. Tot meciul ne-a tocat.

Se întâmplă toate astea pentru că fotbalul de la Liga a 3-a nu e băgat în seamă atât cât ar trebui. Nu știu dacă sunt fotbaliști prea mulți care s-au născut direct în Liga 1.

E rău că observatorii îi acoperă. Nu știu cine îl ține atât în brațe pe acest Robert Dumitru. Cineva îl protejează de la CCA", a zis Cristi Mătărău pentru GSP.RO.

Dacă acest meci s-ar fi terminat la egalitate, scor 2-2, SCM Pitești ar fi fost echipa care ar fi promovat. Formația lui Dică a câștigat cu 4-1 pe terenul lui AFC Hărman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
zidane92
zidane92  •  29 Mai 2016, 18:26

Cand vad astfel de articole senzationale ma cuprinde "greata" oricine are putina legatura cu fotbalul si are prieteni implicati in fenomen stie ca in romania nu poti promova dintr-un esalon in altul fara a dea tribut sus ca pe timpul Portii otomane cand se duceau domnitorii nostrii cu peschesurile la turci, la liga 1 se face masa mare inainte de sezon *** *** iar in ligile inferioare "alesii" sunt protejati tot campionatul sa iasa ce trebuie, foarte rar nu iese ce trebuie dar si atunci vezi cazul axintele- buzau de acum 2 ani se gaseste ceva in regulament, in cazul ala lipsa grupelor de juniori si se repara "eroarea", bINEINTELES CA IMI VA FI STERS COMENTARIUL PENTRU CA NU POT PROBA REALITATEA PE CARE O STIE TOATA LUMEA CA NU SUNT NICI SRI NICI DNA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liviu79pit
liviu79pit  •  29 Mai 2016, 18:05

*** de la frf sunt extaziati ca in primele 2 ligi sunt foarte multe echipe din Ilfov! Aceste echipe din Ilfov, *** celor din conducerea frf! Nu este posibil ca dna.ul sa doarma iar acesti *** sa.si faca de cap!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

westfield
westfield  •  29 Mai 2016, 16:49

Rusinica celor de la GSP ca au "uitat" sa mentioneze ca printre cei ce s-au urcat pe garduri era si marele antrenor Sumudica. Supararea acestuia este de inteles din moment ce, in urma unui pont primit printr-un mesaj anonim, pariase X...chiar 2-2.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează