FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

EXCLUSIV Încă o lovitură pentru Rapid! Vasile Maftei a plecat de la club: "Nu vedem fotbalul la fel" » Își anunță retragerea

Articol de - Publicat marti, 02 octombrie 2018 14:35

Fundașul Vasile Maftel, 37 de ani, le-a transmis șefilor clubului Rapid că pleacă de la formația alb-vișinie.

Deși a semnat recent prelungirea pe un an a contractului, cu opțiune de încă un an, Maftei a spus conducerii Rapidului vrea să plece. Contactat de GSP.RO, Maftei a anunțat că va începe școala de antrenori și a vorbit despre situația clubului giuleștean.

"Nu vedem fotbalul la fel. Nu am nimic cu nimeni. Cred că domnii Angelescu, Burcă și Nicolescu nu se pricep la fotbal. Eu nu mă mai regăsesc în acest proiect. Nu mi se pare normal ca Daniel Niculae, care a fost sufletul proiectului, și Constantin Schumacher să fie îndepărtați. Cred că îndepărtarea lui Niculae a fost o mare greșeală. Dacă se întoarce el, am să o fac și eu.

Nu am plecat din cauza schimbării lui Schumacher. Probabil că îmi voi încheia cariera. Sunt fericit că am putut să o fac aici și că am pus umărul la învierea clubului. Chiar m-am simțit fotbalist în Giulești, așa cum nu o făcusem de multă vreme.  Probabil că mă voi dedica antrenoratului. Voi face școala de antrenor", a declarat Vasile Maftei pentru Gazeta Sporturilor.

Maftei a jucat la Rapid din 2000 în 2009 și din noiembrie 2017 până în octombrie 2018.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  02 Octombrie 2018, 21:10

Fifea cu ce te deranjaza pe tine Rapidu de-i tot critici tu nu ai observat ca nu ai creier ci talaj presat ! Lasa echipa in pace incultule !

rjka
rjka  •  02 Octombrie 2018, 19:20
Postat de ucluj2011 pe 02 Octombrie 2018, 17:36

Mai taci b[ *** c[ nici tu u crezi ce spui. FCSB-istule. HUOOOOO!!! }n 2-3 ani ve'i disp[rea din peisajul fotbaslistic. Nu mai ave'i nici nume , nici sigl[ , nici palmares... nu mai ave'i nici un ***. HAAAAAAA....HAAAAA...... HAAAAA..... FCSB NU es Steaua!!!

Cetatatene Steaua însemna CSA dar , academia de partid tot academia de partid va rămâne . Vezi ca ai sarcina săi votezi dacă vreți in liga 2 a la anul .

102031457272119
Radu Fifea  •  02 Octombrie 2018, 18:06

Clona rapid e echipa de partid!!!! Traiasca PSD!!! Traiasca Tudoreache ca ne da bani de la Sectorul 1, dar si tov. Dragnea care ne-a adus finantator!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează