FOTBAL  »  LIGA 3  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Marius Lăcătuș a rupt tăcerea despre perioada de la CSA Steaua: „Comportamentul unora mi-a lăsat un gust amar”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 11:50 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 12:03

Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Acesta a vorbit despre plecarea de la CSA Steaua, despre discuțiile avute cu cei din conducerea clubului, dar îi arată cu degetul pe suporterii care l-au înjurat și blamat după ce-a ratat două promovări consecutive din Liga 4 în Liga 3.

- Marius, bun venit în emisiune! Cum ești, ce faci? Nu mai știe lumea nimic de tine!
- Sunt bine, mulțumesc! Am avut acest timp liber pe care l-am petrecut cu familia, am profitat și să vizitez anumite locuri din țară, unde înainte nu am putut să ajung. Vacanța mi-a priit și încă îmi priește. După ce n-am mai antrenat Steaua, am plecat în Spania și am stat trei luni. Am o locuință și acolo.

- Cu pandemia asta ce faci?
- Mă conformez regulilor, deși este greu, nu doar pentru mine. Mă gândesc la faptul că sunt alte persoane, oamenii mai în vârstă, copii, care au de suferit mult mai mult decât mine.

- Până la urmă, de la CSA ai fost dat afară sau ai plecat tu?
- Am avut o discuție cu cei din conducere și cu comandantul de atunci, după ce am ratat promovarea. Ei își doreau să rămân în cadrul clubului. Nu discutasem nimic de funcție, dar am considerat că nu este cazul să rămân. Am decis să iau o pauză și să ducă cineva la bun sfârșit ceea ce eu n-am reușit.

"Nu va exista un majoritar la CSA"

- Ai plecat dezamăgit?
- Singurii care mi-au cerut socoteală au fost anumiți suporteri, care n-au avut un comportament tocmai nimerit. Sigur, era dureros pentru că era al doilea an în care nu reușeam să promovăm, însă și noi, și jucătorii am suferit foarte mult.

- Ce te-a necăjit cel mai mult?
- Cred că fanii trebuie să țină cont că atunci când am venit în țară și am început discuțiile cu Steaua erau dispuși să începem de la juniori cu o echipă, pe care să o antrenez, să ajungem sus și nu îi interesa perioada. Atunci, Marius Lăcătuș era bun pentru că a fost alături. După, comportamentul unora mi-a lăsat un gust amar.

"Viitorul depinde de rezultate. Din punct de vedere extrasportiv au toate condițiile necesare să ajungă acolo unde cu toții ne dorim, cei care am fost implicați, cei care sunt implicați și mulți alții care au fost la această echipă"
Marius Lăcătuș

- Doar că vor avea o problemă la un moment dat... 
- Steaua nu este prima echipă din Europa care nu este privată și care ar putea să evolueze în Liga 1. Exemple sunt în Serbia, Rusia sau Bulgaria. Din discuțiile pe care le-am avut eu la club, în niciun moment nu s-au gândit ca această echipă va ajunge în Liga a 2-a și mai apoi în Liga 1 și să depindă exclusiv de Ministerul Apărării Naționale. Se gândesc la o colaborare cu un finanțator. Și-ar dori mai multe persoane implicate și să nu existe un majoritar.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. „Hai antrenor la FCSB!” » Răspunsul lui Lăcătuș, așteptat de milioane de steliști: „Niciodată nu am vorbit urât despre Becali”

EXCLUSIV. Lăcătuș e tranșant: „Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Echipa aia nu trebuie să joace pe Ghencea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
100550221766435
Titi Suru  •  01 Octombrie 2020, 20:00
Postat de roja.azul pe 01 Octombrie 2020, 15:53

Daca te referi la faptul ca nu a facut multi purici cand a plecat "afara", sunt 100% de acord! In schimb, a fost un jucator emblematic pentru Steaua! L-a ajutat si echipa, e drept, la fel cum, aceeasi echipa, l-a facut mare atacant pe Piturca!

asa e , nu a facut tare multi pureci pe afara ..iar ca sa devina emblematic , ca toata echipa care a castigat Cupa Campionilor .. a fost ajutat .. si de conjunctura !!

standart
standart  •  01 Octombrie 2020, 16:02

Tipic bolșevic: să facem o cooperativă controlată de ăia cu epoleți! Membrii cooperativei să fie rezerviști. Sau primiți și civili?

roja.azul
roja.azul  •  01 Octombrie 2020, 15:53
Postat de Titi Suru pe 01 Octombrie 2020, 15:41

ai dreptate ... trebuia sa nuantez ..''ce *** de caracter''!!.. desi nici ca jucator n-a rupt '' gura targului '' ..da asta-i alta discutie !!

Daca te referi la faptul ca nu a facut multi purici cand a plecat "afara", sunt 100% de acord! In schimb, a fost un jucator emblematic pentru Steaua! L-a ajutat si echipa, e drept, la fel cum, aceeasi echipa, l-a facut mare atacant pe Piturca!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează