FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Fanii CSA Steaua au ieșit la atac și s-au luat de Lăcătuș: "Nu așa se face treaba"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 18:14

Suporterii Stelei s-au săturat să mai aștepte vești dinspre CSA și au ieșit la atac. Ei acuză că Marius Lăcătuș și ceilalți implicați în proiect nu s-a ținut de promisiuni.

Lipsa de transparență a proiectului, campania de achiziții și ultimele noutăți de la CSA nu sunt pe placul fanilor.

Pe pagina de Facebook Steaua Liberă, care are în jur de 15.000 de like-uri, a fost postat un punct de vedere cu privire la acțiunile lui Marius Lăcătuș și Ion Ion.

"Nu așa se face treaba, Lăcă, nu așa se face!", este concluzia la care au ajuns suporterii.

steaua libera

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  30 Iunie 2017, 12:38

Militari romani care au fost in Afganistan si s-au intors, au venit acasa sa moara in Romania pentru ca MApN-ul foloseste camioane stricate dar investeste bani in infiintarea unei echipe de fotbal. Este inadmisaibil ca MApN-ul sa nu-si indeplineasca obligatiile ce-i revin pe linie de aparare dar sa iroseasca bani din bugetul public pentru a satisface ambitiile si lacomia unui numar redus de ofiterasi. Romania nu se comporta ca o tara NATO ci ca un membru al Tratatului de la Varsovia. O RUSINE!!!!

robotzel
robotzel  •  30 Iunie 2017, 09:51

foarte bine se intampla. asa o sa vada si "suporterii" ce inseamna o echipa departamentala. in maxim 2 ani de zile echipa o sa dispara iar CSA o sa scoata la licitatie, dreptul de folosinta pentru numele Steaua, de data asta la un pret corect.

demolarii
demolarii  •  30 Iunie 2017, 08:42

La 15000 de like-uri, deci 150000 de suporteri, pot sa faca o echipa si sa ofere modelul de organizare pe care il vor...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează