FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCU CRAIOVA 1948

Adrian Mititelu, transfer controversat la FCU Craiova: a adus un fotbalist dat afară după ce a fost prins la pariuri!

Costinel Gugu
Costinel Gugu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 11:48

FCU Craiova 1948 a ratat în acest sezon promovarea în Liga 2, dar a început deja transferurile pentru sezonul viitor.

FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, a bifat primele două achiziții. Fundașul stânga Samuel Luică, 22 de ani, și Costinel Gugu, fundaș central de 26 de ani, au semnat cu oltenii și vor încerca să obțină promovarea în Liga 2.

samuel luic costinel gugu
Samuel Luică și Costinel Gugu

Cei doi revin la formația alb-albastră. Luică a jucat în sezonul 2017-2018 la craioveni, în Liga 4.

Gugu a fost crescut la juniorii echipei care a fost dezafiliată în 2011 și la 18 ani a fost debutat la seniori, fiind considerat la acea vreme urmașul lui Valerică Găman.

Costinel Gugu, prins la pariuri

Gugu însă n-a confirmat și s-a plafonat la nivelul ligilor inferioare. În martie, Costinel a fost dat afară de la FC Argeș, echipă din Liga 2, după ce a fost surprins într-o casă de pariuri.

costinel guguFoto: Costinel Gugu în agenția de pariuri // stiridearges.ro

Cât de bine era văzut Gugu la 18 ani? Gloria Craiovei Maxima și fost antrenor al Universității, Aurică Țicleanu îl compara la acea vreme cu... Nadia Comăneci!!

„Copilul ăsta are un psihic de mare campion. Să evoluezi așa în presiunea aia... De la Nadia nu am mai văzut așa ceva. Gugu e genul de fundaș de pe vremuri, care nu zâmbește nici când semnează statul de plată” Aurel Țicleanu, după debutul lui Gugu în Liga 1

De-a lungul carierei, Gugu a jucat la FCU Craiova (*echipa dezalifiată în 2011), FCM Târgu Mureș, Turnu Severin, Metalul Reșița, Le Havre, CS Mioveni și FC Argeș. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
danny_l
danny_l  •  06 Iunie 2019, 19:09

Pe voi clonatilor ar trebui sa va intereseze de echipa voastră intrată direct din ordinul lui *** bai copii,Dragnea deja e la mititica, urmează Olguta, și atunci să vedem, ca de pe urma stadionului Oblemenco s-au mâncat multi bani plus ca primăria are iarăși o problemă, cum sa dai stadionul doar la o persoană fizică, nimeni sa nu joace pe el doar CSU, asta doar la olteni se mai întâmplă, vai de voi,chiar va compătimesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  29 Mai 2019, 20:18

Două transferuri bune.Succes băieți în tricoul sfânt al adevăratei STIINTA așa cum au stabilit definitiv și irevocabil 3 instanțe judecătorești, echipă iubită de milioane de suporteri din întreaga lume.Ce echipă,ce suporteri,ce băieți frumoși și talentați.

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  29 Mai 2019, 20:14

Bine ați venit băieți.FORZA Fotbal Club Universitatea deținătoarea palmaresului istoric așa cum au stabilit definitiv și irevocabil 3 instanțe judecătorești.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close