FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB 2

FCSB 2, umilită în Liga 3! „Satelitul” echipei lui Gigi Becali a primit gol și de la portarul adversarilor

FCSB II a fost umilită de Progresul Spartac / Captură
FCSB II a fost umilită de Progresul Spartac / Captură

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 14:50 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 15:27

FCSB 2 a pierdut de o manieră categorică meciul disputat vineri cu Progresul Spartac, scor 0-4, în ultima etapă din actualul sezon din Liga 3. „Satelitul” FCSB-ului a încheiat sezonul la 11 puncte în spatele celor de la CSA Steaua

Înfrângerea cu Progresul Spartac a fost una fără drept de apel pentru echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă. Chiar dacă au avut în echipă jucători precum Târnovanu, Pandele, Ardeleanu sau Trif, roș-albaștrii au fost „zdrobiți” de echipa care a terminat seria pe locul 3

Nimeni n-a putut să conteste victoria Progresului Spartac, care a înscris în poarta FCSB-ului și cu portarul! Goalkeeper-ul Moro l-a învins pe Târnovanu de la punctul cu var, într-un meci în care puștii lui Becali n-au găsit drumul spre gol. 

Vineri s-a încheiat ultima etapă din Liga 3, iar CSA Steaua și FCSB 2 și-au aflat primele adversare din play-off-ul pentru promovarea în Liga 2.

În etapa a 18-a din Liga 3, ultima din acest sezon, CSA Steaua a obținut o victorie categorică, 5-0 cu AFC Metalul Bacău. Astfel, „militarii” termină Seria a 4-a pe primul loc, cu 48 de puncte. De partea cealaltă, FCSB 2 a pierdut drastic meciul cu Porgresul Spartac, locul 3, scor 0-4. Cu toate aceasta, echipa lui Bogdan Argeș Vintilă a terminat seria pe 2, cu 39 de puncte, două peste Progresul Spartac.

CSA Steaua și FCSB 2 și-au aflat adversarele din baraj

Astfel, în semifinala barajului de promovare, CSA Steaua va juca împotriva celor de la ACS Mostiştea Ulmu (locul 2 din Seria a 3-a). FCSB 2 va întâlni CS Afumați (locul 1 din Seria 3). Meciurile se vor juca în sistem tur-retur, pe 8 și 15 mai.

Dacă își vor câștiga meciurile, CSA Steaua și FCSB 2 se vor întâlni în dublă manșă (22 și 29 mai) în finala barajului pentru promovare. „Militarii” vor fi gazde în tur, iar partida s-ar putea juca pe noul stadion din Ghencea.

VIDEO Bogdan Bucur, primul „trădător” pe axa Dinamo - Steaua: „Iubesc Steaua. Iubesc Dinamo. Mi-e imposibil să aleg între ele!”

Citește și:

Programul barajului de promovare în Liga 2: când joacă FCSB 2 și CSA Steaua

Noi contre în războiul CSA Steaua - FCSB » Gigi Becali: „Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
mario78a
mario78a  •  02 Mai 2021, 09:24

Bravo nea GIGI ai reusit sa faci suflarea fc fcsb ista fericita cu ocazia sfinteleor sarbatori! Asteptam o noua aroganta de la MEME!!!!!

catalynn
catalynn  •  01 Mai 2021, 20:11
Postat de 1986 pe 01 Mai 2021, 19:28

Csa e echipa tuturor , toti cetatenii tarii contribuie la bugetul ei. Esti mandru acum ?

Evident, Steaua este un brand național! Însă nu doar Steaua este susținută de toți contribuabilii, ci absolut toate cluburile care primesc bani de la Primarii. Dacă nu esti un fcsbist subuman de prost gen Floricel, știi desigur ca bugetul oricărei primarii conține bani primiți de la Bugetul de Stat, deci da!, cu toții susținem si FC Voluntari sau Academica Clinceni! :-))))

1986
1986  •  01 Mai 2021, 19:45
Postat de ali.bec pe 01 Mai 2021, 19:38

Ce taxe și impozite slujitorule? Ia spune tu cât a furat stapanu-tău de la stat? Și mai fura in continuare

Ba, esti brost ? CSA e sustinuta din bugetul de stat ! Vrei sa-ti desenez ca sa pricepi ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează