FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB

FCSB. Jurnaliștii francezi, lăsați cu gura căscată de golul de la 80 de metri al lui Mihai Udrea: „Lovitură norocoasă sau un moment de geniu pentru tânărul portar al Stelei?”

Răzvan Mihai Udrea. Captură Metropola TV
Răzvan Mihai Udrea. Captură Metropola TV

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2020 17:21 / Actualizat luni, 02 noiembrie 2020 17:57

Răzvan Mihai Udrea, portarul lui FCSB II, a înscris un gol senzațional în ultimul meci al „satelitului” roș-albaștrilor. A trimis mingea în poarta adversă de la 80 de metri, iar reușita lui a ajuns și în presa internațională.

Prestigioasa publicație L'Equipe n-a rămas impasibilă în fața „bijuteriei” goalkeeper-ului: „Gol de la 80 de metri în România! Lovitură norocoasă sau un moment de geniu pentru tânărul portar al Stelei București?”, au scris jurnaliștii de la L'Equipe, care confundă, totuși, FCSB cu Steaua București. 

Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, a rămas și el fără cuvinte când a văzut golul lui Udrea. „Din 1970 merg des la meciuri și abia astăzi - după 50 ani - am văzut live PE STADION un gol marcat de un goalkeeper «din poartă-n poartă». Felicitări!”, a scris MM pe Instagram.

Mihai Udrea, gol din poartă în poartă

Mihai Udrea a oferit cel mai spectaculos moment al partidei FC Voluntari II - FCSB II 1-4, una la care a asistat și Mihai Stoica. Portarul în vârstă de 19 ani a înscris cu un șut din propriul careu. Mingea lovită puternic a căzut pe linia de 16 metri a suprafeței de pedeapsă adverse, a căpătat o traiectorie ciudată și l-a depășit pe omologul Mihai Cotolan. 

VIDEO. Golul marcat de portarul Mihai Udrea

View this post on Instagram

Boom🚀

A post shared by Razvan Mihai (@razvan.mihai33) on

VIDEO Toate informațiile despre Chindia Târgoviște - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Mihai Stoica nu s-a putut abține! Oficialul de la FCSB, ironii către Dan Petrescu și CFR Cluj: „Cum facem, Nea Dane barosane?”

Gigi Becali chiar vrea să oprească CSA Steaua de la promovare: a trimis vedetele în Liga 3! Portarul Udrea a marcat din propriul careu! Echipa din Ghencea s-a împiedicat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
planetfun
planetfun  •  02 Noiembrie 2020, 20:15

talpaneee, unde esti ???

180761176859242
Traian Pavelescu  •  02 Noiembrie 2020, 19:35
Postat de valahu1950 pe 02 Noiembrie 2020, 19:31

Esti real ma asa prost?

Ireal este tupeul și neamprostia unuia care susține cu fanatism și disperare in 2020, la 31 de ani de la revoluție, o oribila relicva a sportului militarizat bolșevic, care nu mai exista in nicio țara UE și NATO! Poate exista un nătărău mai mare decât un astfel de defect primitiv.

valahu1950
valahu1950  •  02 Noiembrie 2020, 19:31
Postat de Traian Pavelescu pe 02 Noiembrie 2020, 19:30

Noaptea cea mai profunda, permanenta, definitiva, a minții este in subteranele cazarmii, unde s-au refugiat puținii nostalgici ai epocii trecute, in așteptarea revenirii trupelor sovietice care sa apere anomalia sportiva militarizata, perimata, primitiva și in curs de dispariție ca peste tot in UE!

Esti real ma asa prost?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează