FOTBAL  »  LIGA 3  »  POLI ASU TIMIȘOARA

Festival pe Bega! Echipa suporterilor timișoreni va juca în Liga 2 din sezonul viitor

Mii de fani vin mereu la meciurile celor de la ASU pe
Mii de fani vin mereu la meciurile celor de la ASU pe "Dan Păltinișanu" // FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 00:00

Ultrașii timișoreni au făcut noapte albă sâmbătă seară, după ce echipa suporterilor a promovat matematic în Liga a II-a.

Performanță istorică pentru ASU Poli Timișoara, formația creată și susținută în ultimii patru ani de suporterii timișoreni! Proiectul a început după ce o mare parte dintre ultrașii de la Peluza Sud au decis să finanțeze echipa și să nu se asocieze cu ACS Poli, formația Primăriei.

Actuala echipă a suporterilor a plecat din Liga a V-a, a promovat an de an în ligile superioare, iar sâmbătă seară și-a obținut matematic biletele pentru Liga secundă, cu două etape înainte de final, după ce au câștigat cu 2-1 la Craiova, iar ocupanta locului 2, Performanța Ighiu, a pierdut acasă, 0-1 cu Lugoj.

După ce și-au asigurat promovarea, fanii au declanșat fiesta pe străzile din Timișoara. Aceștia au realizat o coregrafie specială cu torțe pe malul Begăi, a ieșit ca un festival sud-american, iar cântecele echipei s-au auzit din sute de inimi ale timișorenilor care au făcut noapte albă. Petrecerea s-a mutat apoi la restaurant, unde ultrașii au petrecut până dimineață alături de jucători.

Dar marea sărbătoare a promovării va avea loc abia marți seară, pe stadionul "Dan Păltinișanu", atunci când poliștii vor juca ultimul meci acasă din acest sezon, cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

Oficialii clubului anunță un record de audiență pentru o echipă din Liga a III-a, iar ultrașii pregătesc un show unic. "La câte meciuri a câștigat publicul în acest sezon, sperăm ca și marți fanii noștri să vină într-un număr cât mai mare și să ne împingă spre victorie", spune antrenorul  Sorin Brândescu.

Până în acest moment, tot cu două etape înainte de finalul sezonului, în Liga a II-a au promovat Sepsi OSK Sfântu Gheorghe din Seria I, ASU Politehnica Timişoara, din Seria a IV-a, şi Luceafărul Oradea, din Seria a V-a.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
dogbv
dogbv  •  23 Mai 2016, 12:29

Respect! Va asteptam in liga 1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează