LIGA 3  ·  OȚELUL GALAȚI

Fostul portar Cristian Munteanu revine în fotbal » Este noul manager executiv al Oțelului Galați și va munci GRATIS

Articol de GSP - Publicat joi, 17 octombrie 2019 16:08

Cristian Munteanu (44 de ani), fost portar la Dinamo, revine în fotbalul românesc ca manager executiv la Oțelul Galați, în Liga 3.  

Reprezentanții clubului au anunțat că Munteanu nu va fi plătit pentru munca depusă în conducerea clubului din Galați, ci va face voluntariat.  

„La Oțelul am avut cele mai frumoase momente din cariera de jucător, mă bucur să mă întorc acum la Galați și să fac parte din acest proiect de renaștere al Oțelului, o renaștere bazată pe pasiunea suporterilor, a comunității gălățene”, a spus Cristian Munteanu, pentru site-ul oficial al clubului.  

Oțelul Galați ocupă locul 4 în Seria 1 din Liga 3, având 15 puncte, după 8 etape disputate și fiind la 9 puncte de liderul Aerostar Bacău.

Ca jucător, Cristian Munteanu a activat la Oțelul Galați în perioada 2000-2002, iar în 2014-2015 a fost manager sportiv. Acesta a mai apărat la Farul Constanța, Dinamo, Național, AEK Larnaca, Progresul, CS Otopeni și Astra. Ultima dată, Munteanu a fost în conducerea clubului Delta Dobrogea Tulcea (Liga 3), desființat ulterior. 

338 meciuria apărat Cristian Munteanu în Liga 1

VEZI ȘI:

VIDEO Gol de poveste în Liga 2! Torpila l-a lăsat fără replică pe portar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (1)
adytza74  •  17 Octombrie 2019, 16:52

Bun venit Babicu !!!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1