FOTBAL  »  LIGA 3  »  U CLUJ

FOTO Adrian Falub a revenit cu victorie pe banca lui U Cluj » George Florescu era să se bată cu un adversar, apoi s-a certat cu antrenorul

Foto: Raed Krishan +49   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 23 septembrie 2017 20:15

Debut cu victorie pentru Adrian Falub la revenirea pe banca "șepcilor roșii", 3-0 cu Performanța Ighiu, în liga a treia.

Clujenii au avut un start nu tocmai bun în Liga a 3-a, bifând o victorie, un egal și o înfrângere în primele etape, în ciuda lotului format din nume grele precum Andrei Cordoș, Gabriel Giurgiu, Dorin Goga, George Florescu sau Călin Albuț în poartă.

Paradoxal, clujenii au întâmpinat probleme serioase în prima repriză, iar în minutul 17 puteau să fie chiar conduși, dacă Albuț nu apăra o lovitură de pedeapsă. În finalul primei reprize, U Cluj a reușit desprinderea prin golul lui Takacs, un șut din trei metri la ultimele faze ale primei reprize. În partea a doua U a pus stăpânire pe joc și a făcut 2-0 prin Hațiegan după o pătrundere pe partea stângă.

Intrat după pauză, starul George Florescu a marcat un gol de generic cu un șut la vinclu din 20 de metri, dar a provocat și un adevărat scandal înainte de finalul jocului. Atacantul Hațiegan a intrat prin alunecare și l-a faultat pe portarul celor de la Ighiu, arbitrul a dictat fault în atac, iar goalkeeper-ul Performanței a avut un schimb de replici cu Hațiegan.

În acel moment, ”decarul” a venit în sprint și i-a băgat portarului mâna în gât, sărind la bătaie. Imediat s-a iscat un scandal general în care au fost implicați și oameni din staff-urile tehnice, dar și stewarzi, Florescu fiind cu greu calmat. Atât portarul, cât și Florescu au încasat cartonașe roșii, fostul internațional certându-se la gura tunelului chiar și cu antrenorul său, Adrian Falub.

"Jocul a fost în multe momente echilibrat, dacă adversarii marcau din penalty, alta era soarta partidei. Până la urmă am câștigat meritat. Eu revin la U doar la greu, nu o să revin niciodată când e ușor și cu siguranță locul Universității nu e în liga a treia. Nu ne va fi deloc ușor, surprinzător și azi am dat peste o echipă foarte bună. Nu e normal să avem reacții de genul celor de la final, nu e permis să avem jucători eliminați și voi purta o discuție cu jucătorii", a declarat Adrian Falub.

U Cluj: Albuț – Takacs, Cordoș, Onicaș, Manu – G. Giurgiu, Micaș – Ursu, D. Goga,  R. Moldoveanu – Hațieganu
Rezerve: Pop, Florescu, Abrudan, Greu, Houdouan, Lemac, Chiș
Antrenor: Adrian Falub

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Septembrie 2017, 17:09
Postat de turbozero pe 24 Septembrie 2017, 13:16

dupa el si dupa Cocis a alergat cu limba scoasa clubul militienilor dar l-au luat doar pe Dan Codreanu pe care l-au si terminat

Atat ii ducea capul pe conducatorii de atunci. Cocis a mai fost ceva de el, dar Florescu va ramane in istoria fotbalului prin fusta purtata la aeroport! Haide "U"!

turbozero
turbozero  •  24 Septembrie 2017, 13:16
Postat de cpt.ahab pe 24 Septembrie 2017, 11:53

Un obraznic inchipuit.

dupa el si dupa Cocis a alergat cu limba scoasa clubul militienilor dar l-au luat doar pe Dan Codreanu pe care l-au si terminat

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Septembrie 2017, 11:53
Postat de haideusicfr pe 23 Septembrie 2017, 22:13

Si cnad ma gandesc cum ca Florescu asta era la Nationala .

Un obraznic inchipuit.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează