FOTBAL  »  LIGA 3  »  "U" CLUJ

FOTO Corespondență de la Cluj-Napoca » Sănătatea a "virusat" Universitatea lui Falub! Meci încins în "derbiul mic" al Clujului

Foto: Raymond Fustos/Gazeta Sporturilor +6   FOTO
Foto: Raymond Fustos/Gazeta Sporturilor

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 19:01

Universitatea Cluj și Sănătatea Cluj au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul contând pentru etapa a 7-a din Liga 3, seria a V-a.

Exilate pe bătrâna „Clujana” după ce s-au lovit de refuzul FRF de a disputa partida pe Cluj Arena, cele două tabere au avut un start de partidă tensionat, cu multe intrări dure din partea „virușilor verzi”.

Conduși de veteranii Filip Lăzăreanu și Dan Matei, ambii foști jucători la „U” Cluj, Gloria Bistrița sau UTA Arad, alb-verzii au rezistat cu dârjenie la atacurile trupei antrenate de Adrian Falub, păstrând scorul intact până la finalul primei reprize.

Motivați de primele promise de către finanțatorul Aurelian Ghișa, gazdele au început în forță partea a doua a meciului, Ceaca nimerind transversala porții apărate de Călin Albuț (50’).

„Studenții” au ripostat imediat, punând presiune pe adversari, însă Goga a nimerit doar stâlpul din dreapta porții lui Lăzăreanu (68’). Faza meciului l-a avut în prim-plan pe același Goga, care a nimerit din nou bara peste doar câteva minute, în timp ce Florescu l-a luat la țintă pe Lăzăreanu la respingere.

La doar câteva secunde distanță, același Florescu ratează pentru a doua oară desprinderea, nimerindu-l din nou pe goalkeeper-ul gazdelor după ce mingea trimisă cu capul de tânărul Lemac a lovit bara transversală.

Ultimul cuvânt l-au avut „virușii verzi”, nou-intratul Gașpar fiind aproape să dea lovitura de grație în prelungirile partidei, însă șutul său a ocolit de puțin poarta oaspeților.

Nemulțumită de jocul dur prestat de Sănătatea, galeria Universității a blocat calea gazdelor la finalul meciului, cerându-le socoteală pentru intrările la limită, ținta primară fiind fostul „student” Raul Ciupe.

Mult mai diplomat a fost tehnicianul Universității, Adrian Falub, care a lăudat determinarea foștilor adversari ai Stelei și ai lui Dinamo din Cupa României: „Meritam să căștigăm, deși a fost un joc echilibrat. Nu am avut noroc și nu am avut un joc strălucit, însă ne-am creat multe ocazii, doar că mingea nu a vrut să intre în poartă.

Totuși, pe noi ne interesează să promovăm, nu să câștigăm fiecare partidă. Ne așteaptă un campionat greu, trebuie să uităm de faptul că în sezonul trecut, în Liga a 4-a, Universitatea marca câte 14-15 goluri și câștiga la pas fiecare meci.”

În urma remizei de astăzi, „studenții” se află pe locul 4 în Seria a V-a cu 11 puncte acumulate, fiind depășite în clasament de liderul Metalurgistul Cugir (15 pct.), ACS Fotbal Comuna Recea și Unirea Alba Iulia (cu câte 13 pct.).

Sănătatea Cluj, antrenor principal Marius Semeniuc
Lăzăreanu – Cr. Paul, Dan Matei, E. Negru, I. Târlea – Joel Yuh, R. Ciupe (A. Lupu), D. Lazăr (A. Nistor), D. Bria – S. Indreica (H. Rus), A. Ceaca (A. Gașpar)

Universitatea Cluj, antrenor principal Adrian Falub
Albuț – R. Takacs, M. Onicaș, O. Abrudan, G. Giurgiu – R. Greu (G. Florescu), A. Micaș (R. Moldoveanu), V. Manu (D. Irimie), D. Hordouan, D. Goga, I. Hațiegan (B. Lemac)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  07 Octombrie 2017, 00:29

Ce rau imi pare!Ha ha haaaaaaaaa!

capca1
capca1  •  06 Octombrie 2017, 22:30

Deci, da, mai stați un an prin L 3, după care o să retrogradați !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează