FOTBAL  »  LIGA 3  »  GLORIA BISTRIȚA - FK CSIKSZEREDA 0-3

FOTO Csíkszereda merge perfect după victoria cu "câinii"! S-a impus în meciul cu Gloria Bistrița: "A fost mai greu decât cu Dinamo!"

FOTO: Raymond Fustos +4   FOTO
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 16:03

După succesul memorabil din Cupă în fața lui Dinamo, FK Csíkszereda s-a impus și în campionat, pe terenul Gloriei Bistrița, 3-0, în meciul de închidere al etapei cu numărul 11 din Liga a 3-a, Seria a V-a.

În timp ce multe echipe cu pretenții recurg la improvizații în confruntările din Cupă, știrbind oarecum valoarea competiției, echipa din Miercurea Ciuc a demonstrat că poate juca fotbal fără menajamente și din trei în trei zile. Principala favorită la promovare în Seria a V-a n-a avut nicio problemă în fața echipei care pretinde a fi continuatoarea defunctei Gloria, în pofida oboselii acumulate în meciul prelungit cu Dinamo și a deplasării în fieful bistrițean.

Timorați parcă de performanța bifată de adversari în această săptămână, bistrițenii și-au dat cu stângul în dreptul încă din debutul partidei. Cristian Bucur a scos prostește cu mâna de pe linia porții o minge pe care scria gol, "centralul" Nicolae Lunca arătându-i direct cartonașul roșu. De data asta pe bună dreptate, etape la rând elevii lui Dănuț Matei pierzând puncte prețioase după eliminări și penalty-uri dictate mult prea ușor împotriva lor. Deja specialiști de la punctul cu var, "ciucanii" au deschis scorul prin Soufiane Jebari, marocanul trimițându-l în direcția opusă pe Racoți (6).

Cu un om în minus și fără cel mai periculos jucător, ex-craioveanul Ovidiu Stoianof, tânăra echipă a gazdelor a început la fel de prost și a doua repriză. Abia intrat pe teren în locul autorului primului gol, Pál Kristóf a majorat scorul la prima atingere, împingând mingea în poartă din 2 metri după o învălmășeală în careul bistrițean, în minutul 46.

Rămasă în nouă oameni după al doilea galben primit de Roberto Hasnaș, Gloria a predat definitiv armele, fiind cu gândul mai degrabă la reorganizarea masivă promisă după sfârșitul turului. De partea cealaltă, "ciucanii" s-au distrat cu ocaziile uriașe, ratând caraghios din fiecare poziție ideală. A fost nevoie de un alt nou-intrat pentru a înfrânge pentru a treia oară urmașii "vampirilor albaștri", Csürös Attila finalizând lejer din careul mic o centrare de pe dreapta a lui Nagy (80).

În urma victoriei de astăzi, FK Csíkszereda acumulează 25 de puncte și revine pe locul secund în Seria a V-a, la două lungimi distanță de liderul ACS Comuna Recea. De partea cealaltă, trupa prezidată de Ioan Horoba rămâne în subsolul clasamentului, pe poziția a 13-a, cu doar 8 puncte strânse. În următoarea etapă ciucanii vor primi vizita brașovenilor de la AFC Hărman, în timp ce Gloria va avea un nou meci infernal acasă, cu Minaur Baia Mare (locul 3 în serie).

"A fost mai greu decât cu Dinamo! Aspectul fizic și-a spus cuvântul. Ne-a ajutat puțin și greșeala mare din debutul partidei în atingerea obiectivului. Până la meciul de Cupă mai este timp, nu am nicio preferință când vine vorba de adversar, suntem "Cenușăreasa" Cupei!, a declarat Valentin Suciu, antrenorul celor de la FK Csíkszereda.

Gloria Bistrița 0-3 Csíkszereda (0-1 la pauză)

Stadion: Complexul Sportiv "Jean Pădureanu", Bistrița
Spectatori: 250
Marcatori: S. Jebari 6', K. Pál 46', A. Csürös 80'
Cartonașe galbene: B. Moldovan, S. Rus / F. Guaru
Cartonașe roșii: Cr. Bucur, R. Hasnaș / -
Arbitru: Nicolae Dragoș Lunca (Cluj-Napoca)
Asistenți: Antal Csaba (Cluj-Napoca), Ioan Claudiu Georgiu (Dej)
Observatori: Lóránt Szántó, Horațiu Cioloboc (ambii din Târgu-Mureș)

Gloria Bistrița (4-3-3): N. Racoți - V. Patca, Cr. Bucur, R. Hasnaș, Cl. Meșter - R. Băldean, A. Nalați (cpt., R. Ani 81'), B. Moldovan (R. Suciu 46') - I. Dobrea (A. Pop 67'), S. Rus (F. Sângeorzan 83'), A. Cilean
Antrenor: Dănuț Matei

Csíkszereda (4-3-2-1): P. Somogyi - A. Majzik, Sz. Mitra, I. Berde (L. Solymosi 79'), F. Guaru - Zs. Nagy, Sz. Veres, S. Jebari (K. Pál 46') - Eder Gonzalez, Sz. Magyari (A. Györgyi 59') - B. Bajkó (cpt., A. Csürös 70')
Antrenor: Valentin Suciu

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
antifecesebeeeeee
antifecesebeeeeee  •  04 Noiembrie 2018, 18:08

Racoți asta e dac get-beget. Direct din coasta lui Burebista

Vezi toate comentariile (1)
Comentează