FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

FOTO Daniel Pancu, ultimul meci la Rapid // Cadoul primit + Bannerul genial al fanilor: "Gradenele se frâng, amintirile rămân"

Articol de - Publicat sambata, 24 noiembrie 2018 18:32

Daniel Pancu (41 de ani) se retrage astăzi oficial din cariera de fotbalist. Actualul antrenor al Rapidului va intra în ultimul meci de pe stadionul Giulești, Rapid contra lui Înainte Modelu. 

UPDATE

În minutul 70, fanii au afișat un mesaj imens, cât toată peluza cu cele două ipostaze ale lui Daniel Pancu: jucător de legendă al Rapidului și actual antrenor. 

pancu 3

Conducerea giuleștenilor i-a pregătit lui Pancu un cadou deosebit. Marele atacant al giuleștenilor va primi o plăcuță din lemn, cu următorul mesaj: "FC Rapid București îi mulțumește lui Daniel Gabriel Pancu pentru cariera și viața dedicate spiritului vișiniu și îi dorește mult succes în meseria de antrenor încununată în templul din Giulești".

1

Fanii rapidiști au încununat ziua cu un banner superb: "Gradenele se frâng, amintirile rămân / Vei renaște ca aievea, prin al locomotivei fum". 

46709218 305860176693531 1277901492392558592 n

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ucluj2011
ucluj2011  •  25 Noiembrie 2018, 11:41

.....Respect RAPID!!! Respect PANCU!!! Respect neasemuiților și fabuloșilor SUPORTERI ai Rapidului!!! Sper să ne revedem cât mai curând în Liga I......

danyun
danyun  •  25 Noiembrie 2018, 02:33

Gradele se sting,asa la misto pt betivul de Pancu,au scris domnii ziaristi!In rest,respect Pancone,ai fost un fotbalist bun!

para.para
para.para  •  24 Noiembrie 2018, 23:17

Gigistii de la hartia asta nu sunt gigisti degeaba. Dupa ce ca scriu gresit in titlu ("Gradelele se frâng, amintirile rămân"), scriu aceeasi greseala si in articol (Fanii rapidiști au încununat ziua cu un banner superb: "Gradelele se frâng, amintirile rămân / Vei renaște ca aievea, prin al locomotivei fum". ) Vai de viata voastra de ambalatori de peste cu gradelele voastre cu tot. Gradene se scrie si tot gradene se pronunta fecesebeilor. Nu sunteti in stare nici sa copiati de pe bannerul pe care il dati in poza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează