FOTBAL  »  LIGA 3  »  SSR BRAȘOV

FOTO Premieră la un club din România » Fanii vor avea abonament de tip brățară: „După prinderea la mână, nu va mai putea fi dată jos până la finalul returului”

SSR Brașov +3   FOTO
SSR Brașov

Articol de - Publicat joi, 07 martie 2019 17:25

Suporterii echipei SR Municipal Brașov vor putea să achiziționeze abonamente pentru meciurile de pe teren propriu ale echipei lor, din returul Ligii a 3-a, la prețurile de 100 lei la Tribuna 1 și Tribuna 2, respectiv 300 de lei la Tribuna Oficială (fotolii).

Inedit este modelul de abonament pus în vânzare: abonament tip brățară. Fiecare suporter va putea purta la mână brățara prin care se va face accesul pe Stadionul Tineretului.

„Suntem primul club sportiv din România care introduc sistemul de abonament de tip brățară. Este vorba de o brățară din materiat textil, rezistentă la apă. Din momentul prinderii la mână, brățara nu va mai putea fi dată jos până la finalul returului”, au spus oficialii celor de la SR. Cei care nu doresc abonamentul-brățară, pot comanda de pe site-ul oficial un abonament clasic tip card.

Sâmbătă, de la ora 15.00, echipa suporterilor „stegari” va juca în deplasare la U Craiova 1948, echipa patronată de Adrian Mititelu.

Vestiarul a fost reparat

În altă ordine de idei, vestiarul gazdelor de la Stadionul Tineretului a fost reparat, fiind schimbată podeaua, zugrăviți pereții, montate dușuri noi și igienizată întreaga încăpere. De asemenea, s-a reînnoit contractul cu furnizorul de energie electrică, cu costuri reduse cu 1.500 de lei față de precedentul angajament, iar cu ajutorul unei firme din oraș au fost operate schimbări la instalația de termoficare pentru a asigura apă caldă sportivilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează