FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

FOTO Răsturnare de situație la Rapid! Victor Angelescu nu figurează, de fapt, printre acționari » Prima reacție a omului de afaceri

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 15:26

Victor Angelescu, omul de afaceri despre care s-a spus că a preluat acțiuni la Rapid, nu există oficial în structura acționariatului clubului înființat în 1923!

Conform unor documente oficiale eliberate de Registrul Comerțului și publicate azi de Prosport, afaceristul de 34 de ani nu se află încă în board-ul acționarilor echipei din Liga a 3-a, deși a declarat în repetate rânduri, începând din august, că are un pachet de 40 de procente. 

În actele de la ONRC, firma SC Rapid 1923 este împărțită de mai multe entități, printre care nu se regăsește însă și Angelescu: fostul jucător Ovidiu Burcă deține 33,34% din acțiuni, în timp ce taximetristul Adrian Olariu și asociația ACS Academia Rapid 1923 controlează alte 33,33% din acțiuni.


*Actul care probează că Angelescu nu se numără printre acționarii Rapidului (sursa: prosport) / Click pe imagine pentru zoom! 

"ÎNCĂ NEGOCIEM"

Pe 24 august, Angelescu spunea răspicat că deține 40% din acțiunile clubului giuleștean. Confruntat cu actele, afaceristul spune acum că încă negociază preluarea pachetului de acțiuni:

"Eu am un act prin care nimeni nu poate să dea înapoi de la nimic. Nici eu, nici ei nu mai putem da înapoi. Nu e depus încă la ONRC pentru că noi negociem. Avem actul prin care părţile au agreat vânzarea acţiunilor, dar mai e nevoie de acordul acţionarilor", a reacționat Angelescu, conform sursei citate

La jumătatea lunii octombrie, Victor Angelescu a oferit un amplu interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre planurile pe care le are la Rapid (AICI)

CINE E ANGELESCU

Victor Angelescu e director pe Europa al companiei cehe APS Holding. Omul de afaceri a jucat fotbal la juniorii Sportului Studențesc. APS Holding își desfășoară activitatea în 12 țări, iar Angelescu gestionează întregul lanț al companiei.

Angelescu a mai patronat o echipă în acest an și a fost aproape de preluarea lui AS SR Brașov.

Pe Sportul Snagov, echipă din Liga a 2-a, a preluat-o în ianuarie, iar în luna mai a renunțat. Ulterior a devenit interesat de AS SR Brașov, care la momentul respectiv era liderul Ligii a 4-a județene și între timp a promovat în cel de-al treilea eșalon. A renunțat la idee rapid. Fără să dea vreo explicație.

Decizia de a investi la Rapid e ciudată, având în vedere că într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor în luna februarie a acestui an, Angelescu spunea că nu-și dorește să investească vreodată la o echipă de tradiție precum Rapid.

"Nu cred că locul meu era la un club de tradiție, pentru că acolo ar fi nevoie de investiții masive și nu aș fi putut ajuta așa mult. În plus, îmi plac proiectele luate de la zero, nu cele deja începute. De fapt, există două tipuri de management. Să pornești de la copii și juniori, să construiești, să te autofinanțezi, să vinzi ca să susții clubul. Asta reușește Hagi la Viitorul. Și e singurul care a făcut ceva în fotbalul nostru în ultimii zece ani", explica Angelescu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
956325657883617
Ionut Marian Dobrea  •  08 Noiembrie 2018, 22:20

obligatoriu inainte forza rapid !!

10206088110775210
Enver Hoxha  •  08 Noiembrie 2018, 12:16

Va sa zica GSP a decazut asa de rau ca ia stiri din... Prosport! Dar voi, ghesepistii, v-ati dus sa verificati? Sau e prea greu sa va ridicati de pe scaune?

2024848937605968
George Cristian  •  08 Noiembrie 2018, 08:14

Un articol FAKE NEWS! Cine este jurnalisul care a scris asa ceva? Articoul nu este semnat in acest fel nu poate fi tras la raspundere nimeni pt. minciunile scrise! Rapidisti care au fost la sedinte stiu adevarul!Aici este doar dezinformare pt. cei care incearca sa afle ce m-ai face Rapidul lor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează