FOTBAL  »  LIGA 3  »  BRAȘOV

FOTO Schimbare de strategie la SR Brașov! Decizia luată de Florin Stângă din cauza problemelor financiare

ASSR Brașov s-a reunit astăzi sub comanda lui Florin Stângă +3   FOTO
ASSR Brașov s-a reunit astăzi sub comanda lui Florin Stângă

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 17:10

SR Municipal Brașov s-a reunit luni, sub comanda antrenorului Florin Stângă, care a avut la primul antrenament aproape 40 de fotbaliști, în marea lor majoritate juniori din oraș și din județ veniți la probe.

De altfel, echipa suporterilor „stegari” se va axa în retur pe jucători foarte tineri, după ce, din cauza problemelor financiare, majoritatea fotbaliștilor cu experiență și-au reziliat contractele.

„Urmează o perioadă foarte dificilă. Trebuie să găsim jucători care să facă față în Liga 3. Pentru asta am apelat la antrenorii de copii și juniori din Brașov.

Obiectivul de acum este să îi fac pe jucători să vină cu plăcere la antrenamente. Să îi fac să conștientizeze că au o șansă mare. Vor fi 2-3 săptămâni de selecție în care trebuie să vedem care sunt jucătorii care pot face față. Am încercat să găsesc unele meciuri de pregătire, nu am reușit. Mi-aș dori 7-8 amicale.

Aș vrea și un cantonament de cinci zile, dacă se va putea. Eu voi face tot ce ține de mine să îi ajut pe acești copii să progreseze. Pentru retur, îmi doresc să nu pierdem nici un meci pe teren propriu și să descoperim câțiva jucători care să ne ajute pe viitor și care să ajungă în fotbalul mare”, a spus tehnicianul lui SR Municipal Brașov.

Echipa brașoveană ocupă locul 4 în Seria a III-a a Ligii a 3-a, cu 29 de puncte, 5 mai puțin decât liderul Turris Oltul Turnu Măgurele.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează