FOTBAL  »  LIGA 3  »  REOMOLOGARE

FOTO Stadionul pe care s-a jucat Supercupa României în urmă cu 2 ani a fost reomologat

Membrii comisiei venite de la FRF să inspecteze stadionul Farul // Foto: FC Farul Constanța +5   FOTO
Membrii comisiei venite de la FRF să inspecteze stadionul Farul // Foto: FC Farul Constanța

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 13:36

O comisie de licențiere venită de la FRF a fost astăzi la Constanța pentru a inspecta stadionul Farul.

Reprezentanții Federației au reomologat stadionul pe care în urmă cu doi ani s-a jucat Supercupa României dintre FCSB și ASA, scor 0-1, când pe banca ardelenilor era Dan Petrescu.

Astfel, derby-ul dintre Farul Constanța și Progresul Spartac, de pe 14 aprilie, se va juca pe stadionul Farul. Dobrogenii sunt lideri în Seria a 2-a din Liga a 3-a, cu 44 de puncte, în timp ce formația bucureșteană e pe poziția secundă la două lungimi în spate.

Până acum, Farul și-a jucat meciurile din Liga a 3-a de pe teren propriu la Techirghiol.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
581534618615543
Robert Ivan  •  04 Aprilie 2018, 21:36

Stadionul Farul este bun de demolat , arata mai rau ca cel de la TIMISOARA.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Aprilie 2018, 17:38

După cum se observă și din poză, cel care a proiectat stadionul a fost un nepriceputean! Dacă stai prin preajma coșmeliei oficiale, pe rândurile de sus, n-ai vizibilitate pentru o bună parte e terenului. Dar ce contează! Noi facem și terenuri în pantă, ne mai legăm de astfel de detalii!:))

mr.ban
mr.ban  •  04 Aprilie 2018, 14:59

Sa fii sigur ca Hagi ar fi vrut sa se ocupe de Farul inainte de orice altceva. Dar nu avea loc aici. Farul era detinut de altii si era deja pe drumul pierzaniei. De preluat nu avea cum sa-l preia, iar ca antrenor, nu avea sanse. Asa ca omul si-a facut propria academie si propriu club. Apoi, eu sunt absolut convins ca ar fi vrut sa faca ceva si cu Farul dar nu a avut loc de tot felul de rechini si 'jmekeri' de pe meleagurile litoralului. Oricum, omu a muncit si inca munceste enorm pentru fotbalul romanesc. Si-a pus propria piele la saramura, a riscat mult. Dar va culege roadele la un moment dat. Si toata tara dupa el.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close