FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

FOTO Vandalism la Petrolul! Ce s-a întâmplat peste noapte pe stadionul ploieștenilor :O

Articol de - Publicat joi, 19 aprilie 2018 16:43

Arena ploieșteană Ilie Oană a fost vizitată de mai mulți oameni necunoscuți, care au avut o misiune clară.

S-au năpustit aspura unor bannere de pe marginea terenului de joc. Nici reclamele de pe bancile de rezerve nu au fost trecute cu vederea. Toate aparțineau sponsorului principal al clubului.

"Este regretabil că astfel de incidente au loc într-un spațiu în care fairplay-ul și respectul față de fenomenul sportiv ar trebui să primeze.

Momentan, așteptăm rezultatele anchetei inițiată de către organele abilitate. Vom reveni cu un punct de vedere după concluziile investigației aflate în derulare” a sunat comunicatul postat de reprezentanții partenerului finanțator al echipei petroliste după acest incident.

Petrolul, lider la acest moment în C3, cu patru puncte peste a doua clasată, FCM Alexandria, joacă, mâine, în Teleorman, de la ora 17.00, în meciul care poate acorda deja ploieștenilor biletele de promovare în cel de al doilea eșalon competițional.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
821251504618379
Doru Sandu  •  20 Aprilie 2018, 09:42

Niste frustrați,ce vor, să plece veolia, din ce să trăiască petrolul în liga 2 a,vin ei cu bani de acasă,sau sunt atât de proști încât se lasă manipulați de niste dușmani ai clubului, liga suporterilor trebuie să ia atitudine și săi excludă din rândurile lor , pentru că sunt convins că fac parte din liga,iar dacă nu de face nimic înseamnă că liga este de acord cu ei și ne merităm soarta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează