LIGA 3  ·  TRAGEDIE

COVID-19. Tragedie în familia lui Petre Grigoraș » I-a murit un frate din cauza coronavirusului: „În 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă”

Petre Grigoraș antrenează în prezent la Foresta Suceava
Petre Grigoraș antrenează în prezent la Foresta Suceava

Marti, 31 Martie, 14:00

Petre Grigoraș, antrenorul Forestei Suceava (Liga 3), trece prin momente grele din cauza pandemiei de coronavirus.

Unul dintre frații antrenorului de 55 de ani a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Tehnicianul a vorbit despre tragedie și despre problemele avute de fratele său.

„Ieri mi-a murit un frate de coronavirus și am și alte probleme. El era în comuna Zemeș, în zona Bacăului. A fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Azi, în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă. Familia este în carantină. Este îngrozitor, dar asta-i viața”, a declarat Petre Grigoraș potrivit site-ului doarromania.ro.

„Eu sunt în Constanța acum. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Discut în fiecare zi cu conducătorii clubului. De la echipă, deocamdată, nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă. Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță” 
Petre Grigoraș 

69 de deceseau fost înregistrate în România din cauza pandemiei de coronavirus

VIDEO CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri despre situația din România:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1