FOTBAL  »  LIGA 3  »  FĂUREI

Frații Nicoliță scriu istorie la Făurei! Bănel are triplă postură: antrenor, jucător și manager + visul lui e să o aducă acolo pe FCSB pentru un meci de gală

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 13:26

Pentru Bănel Nicoliță (33 de ani) a apus perioada în care evolua în Champions League și prindea un transfer în Franța. Acum scrie istorie în orașul natal, alături de frații săi.

Are deja o primă performanță ca antrenor. A promovat în Liga a 3-a cu CS Făurei, iar după 12 ani acest oraș ajunge din nou în Liga a 3-a. Bănel e implicat pe toate planurile la formația brăileană, anunță FRF.RO.

E manager, antrenor și jucător la formația la care joacă și frații săi: (Stelian -28 de ani, căpitan și golgheter) și Aurel (34 de ani –portar), susține sursa citată. Un al 4-lea membru al familiei lucrează în conducerea administrativă a clubului.

Victorie 6-4 la baraj

CS Făurei a trecut de Dunărea de Jos Galați la barajul de promovare în Liga a 3-a. A fost 6-4. În tur a câștigat cu 4-0 la Galați, apoi a pierdut acasă 2-4. Stelian și Bănel Nicoliță au marcat în acest al doilea meci.

”Cu sprijinul Primăriei, al suporterilor, am reușit această promovare. Am renunțat la cariera de fotbalist și am pus totul în slujba acestei echipei. Pasiunea mea e nebunească, nu-mi place să pierd, vreau să duc Făureiul acolo unde îi este locul.

Mă bucur că trăiesc momente frumoase, că ajut acestă echipa. Nu voi renunța la acest proiect, voi crea o echipă puternică, cu care să mă bat pentru primele locuri. Vom face tot posibilul să băgăm spaima în adversari, să ajungem în liga a doua”, a spus Bănel Nicoliță conform FRF.

”Este al doilea an în care încercăm să promovăm. Este o mândrie să jucăm alături de Bănel, este o mândrie să jucăm în liga a treia. Bănel este un antrenor bun, ne-a pregătit bine, a venit cu energie din Cipru, ne-a transmis-o și nouă și ne bucurăm că am ajuns în liga a treia" Stelian Nicoliță

Prezintă lotul cu FCSB?

FCSB rămâne un capitol important al vieții pentru Bănel Nicoliță. Are de gând să facă tot posibilul de a aduce vedetele lui Nicolae Dică la Făurei, pentru un meci de gală, în care gazdele să-și prezinte lotul pentru sezonul următor.

”FCSB va veni aici, voi vorbi cu Dică și sper să găsesc o rezolvare să-i aduc aici. Orașul merită un asemenea meci, am jucat acolo mulți ani și ar fi o mândrie să-i avem aici”, a zis Bănel Nicoliță.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1941654666116874
Dan Ilea  •  02 Iulie 2018, 17:47

Îi lipseste acum un jucator cum a fost Banel celor de la FCSB.

martinpen
martinpen  •  02 Iulie 2018, 16:41

Vorbiti de Banel ala care era laudat ca e cel mai tare din Romania c aalearga cat 100 si ca isi da sufletul pe teren ? Omul, Banel, e un om bun, dar prosti sunt cei care se iau dupa laudele din presa care nici macar nu sunt pe merit... Presa lauda dupa cum are interes...

chromophobia
chromophobia  •  02 Iulie 2018, 14:23

Banel e un mare om si un fotbalist bun

Vezi toate comentariile (4)
Comentează