FOTBAL  »  LIGA 3  »  NUMIRE

OFICIAL Fostul antrenor de la FCSB, prezentat la clubul din Liga 3: „Mult succes la echipa noastră de suflet!”

Gabriel Radu a activat la juniorii celor de la FCSB între iulie 2021 și iunie 2023 / Sursă foto: Facebook
Gabriel Radu a activat la juniorii celor de la FCSB între iulie 2021 și iunie 2023 / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2023 13:15 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 14:28

Jiul Petroșani, locul 1 în Seria 7 din Liga 3, l-a numit în funcția de antrenor pe Gabriel Radu, un tehnician cu experiență în sectorul juvenil, care a activat la cluburi precum FCSB, Rapid sau Concordia Chiajna.

Cu punctaj maxim după primele patru etape și cu obiectivul declarat de a promova în Liga 2, Jiul Petroșani s-a despărțit de Flavius Boroncoi, cel care a pregătit-o în trecut pe Gaz Metan Mediaș, din cauza unor probleme personale invocate de tehnician. 

A semnat! Gabriel Torje a revenit în România
TRANSFER
A semnat! Gabriel Torje a revenit în România

„Minerii” s-au reorientat rapid și au apelat la Gabriel Radu, un antrenor care a fost angajat ultima oară la Concordia Chiajna. El a condus în trecut Academia de fotbal Atletico Madrid București, iar între iulie 2021 și iunie 2023 a activat la juniorii celor de la FCSB.

Jiul Petroșani a anunțat numirea lui Gabriel Radu

„Ca urmare a unor probleme de sănătate în familie, antrenorul Flavius Boroncoi a decis să se despartă de clubul nostru, situația nepermițându-i să fie alături de echipă. Îi dorim să treacă cu bine peste aceste probleme, îi urăm mult succes în continuare și îi mulțumim pentru munca depusă și rezultatele obținute în cadrul clubului. 

Astfel, Gabriel Radu este noul antrenor al echipei de fotbal Jiul Petroșani. Acesta vine din București, a fost general manager la Academia de fotbal Atletico Madrid București și a mai antrenat la echipe de fotbal precum FCSB, Concordia Chiajna, Academica Clinceni, FC Rapid 1923, Sportul Studențesc, Victoria Brănești și CSM Oltenița

Fostul antrenor de la FCSB, prezentat la clubul din Liga 3: „Mult succes la echipa noastră de suflet!”
Gabriel Radu a fost numit la Jiul Petroșani

Îi urăm mult succes în postura de antrenor al echipei noastre de suflet Jiul Petroșani!”, se arată în comunicatul emis pe Facebook de gruparea din Valea Jiului. 

VIDEO Horațiu Lasconi, despre cariera din cadrul MAI + amintiri de la Mineriade: „M-au trimis îmbrăcat în civil, însă mă recunoșteau cei de la Jiul”

Citește și alte știri de actualitate: 

Eugen Trică, eșec categoric la debutul în Liga 3: „Vom încerca să reglăm din mers” » Echipa lui e ultima

Imens scandal! Clubul își acuză propriii jucători că AU PARIAT pe înfrângerea echipei: „Am făcut plângere la FRF, așteptăm ancheta!” + reacția unuia dintre acuzați: „El a pus la cale totul!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează