LIGA 3  ·  FC U CRAIOVA 1948

GALERIE FOTO Adrian Mititelu a virat banii! Finanțatorul oltenilor și-a plătit amenzile și a urcat dovezile pe Facebook + actele FIFA care ar dovedi că actualul club e urmașul Științei

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 16:18

Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova 1948, a publicat astăzi pe Facebook actele prin care FIFA lasă de înțeles că echipa olteană din Liga 3 este continuatoarea echipei dezafiliate în 2011.

  • CONTEXT: Comisia de Disciplină din cadrul FIFA a obligat FC U Craiova 1948 la plata a 80.000 de dolari drept salarii restante în cazul australianului Josh Mitchell (35 de ani), amendând echipa din Bănie cu 5000 de franci elvețieni. Decizia nu a fost atacată cu recurs și a devenit definitivă și executorie! CAZUL EXPLICAT PE LARG, AICI!

Încă de la primirea veștii, Mititelu a „îmbrățișat” fără remușcări sancțiunea primită de la FIFA. Motivul? Amenda o vizează pe actuala FC U Craiova 1948 pentru abateri săvârșite în perioada fostei FC Universitatea, dezafiliată în 2011! Așadar, Mititelu jubilează pentru că, prin această decizie, se poate înțelege și că FIFA susține că echipa din Liga 3 e urmașa Științei!

Înștiințarea formulată de FIFA: 

+5 FOTO

Tot în cursul zilei de azi, Mititelu a făcut publică dovada plății celor 5.000 de franci elvețieni pe care trebuie să-i achite celor de la FIFA, dar și plata restanțelor salariale către „cangurul” Josh Mitchell (80.000 de dolari).

Plata restanțelor salariale către Mitchell: 

Plata amenzii primite de la FIFA:

Vezi și: 

Cea mai dulce pedeapsă! Mititelu a acceptat o amendă-record de la FIFA pentru a dovedi că actuala FC U Craiova e continuatoarea echipei dezafiliate în 2011

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

VIDEO Doctorul Carmen Gherghinescu trage un semnal de alarmă: „Sportivii sunt predispuși depresiei când se retrag din activitate” Locul periculos de unde GARANTAT iei COVID-19. Ce activități e bine să eviți ca să nu te infectezi
Libertatea
Comentarii (80)
fcu1948  •  18 Decembrie 2019, 17:25
Postat de lionforever pe 17 Decembrie 2019, 13:55

Nu ma intereseaza psd, nu i-am votat niciodată cu atât mai puțin olga, chestia e că asta cheliosu ajica a făcut chestia asta si o sa se aleagă cu " mai încearcă ". El arată doar cât e de prost si nesimțit si ca are datorii la aproape toate persoanele cu care a intrat în contact.

Aha, deci caracterul infect al lui Mititelu te împiedica sa iubești Universitatea Craiova. Tot la fel te-ai lepădat de Știința și ai trecut la alta echipa in perioada nețoiu când Știința era satelitul lui dinamo? Sau in 1988 când frății Păunescu au sacrificat participarea in cupele europene a Craiovei și finala cupei pt a o face pe 5teaua campioana? Sau atunci erai fanul Craiovei și o iubeai cu bune și cu rele, indiferent de numele și caracterul patronilor?

addytzu  •  17 Decembrie 2019, 14:03
Postat de andi_frunzescu pe 17 Decembrie 2019, 11:43

"Din certificatul fiscal al reclamantei rezultă că aceasta s-a înființat în anul 1995 reclamanta neexistând in perioada in care susține că au avut loc competițiile fotbalistice,de asemenea reclamanta nu a putut dovedi că s-a înființat pentru a continua activitatea echipei de fotbal prin urmare nu a dovedit că ar deține palmaresul echipei de fotbal. Fostul club de drept public nu mai există a fost radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau secțiile de baschet și volei iar consilierii locali au votat înființarea unui nou club fara secție de fotbal care fusese demult privatizată așa cum cereau legile acestui stat și regulamentele forurilor internaționale"Motivare Tribunalul Dolj și Curtea de Apel Timișoara. Adevărul juridic pe care îl cunoaște oricine. Prin urmare:asocierea imaginară dintre actualul club clonat de drept public și srl-ul impostorului de la ANRP înființat în 2013 nu are nici o legătură juridică cu echipa de fotbal așa cum au spus clar și răspicat definitiv și irevocabil instanțele de judecată.

Adevărul juridic.Au înființat ilegal o clona în anul 2013 si au ascuns-o in pădurea de la Mogoșoaia de frica suporterilor.

lionforever  •  17 Decembrie 2019, 13:55
Postat de raikkonen79 pe 17 Decembrie 2019, 09:22

Pai o cam spune prin simplul fapt ca le trimite o amenda. Sigur, ar fi frumos sa si motiveze cu ceva de genul: " Va trimitem aceasta amenda deoarece porcaria ce activeaza in liga 1 - alege-s-ar prafu de ea - sub numele de universitatea craiova este doar o clona *** infiintata de catre psd cu scopul de a amagi mintile amortite de zaibar in vederea introducerii trandafirului in urne" dar....banuiesc ca nu e chiar stilul de a motiva.

Nu ma intereseaza psd, nu i-am votat niciodată cu atât mai puțin olga, chestia e că asta cheliosu ajica a făcut chestia asta si o sa se aleagă cu " mai încearcă ". El arată doar cât e de prost si nesimțit si ca are datorii la aproape toate persoanele cu care a intrat în contact.

Vezi toate comentariile (80 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1