FOTBAL  »  LIGA 3  »  SĂNĂTATEA CLUJ

GALERIE FOTO Au picat testul de Performanță! Înfrângere dramatică pe teren propriu pentru Sănătatea Cluj înaintea duelului din Cupă cu FCSB

FOTO: Raymond Fustos +7   FOTO
FOTO: Raymond Fustos

Articol de - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 19:19

Sănătatea Cluj a pierdut, 1-2, meciul de pe teren propriu împotriva Performanței Ighiu, liderul la zi în Seria V a ligii terțe. Oaspeții au întors scorul în prelungiri, deși adversara FCSB-ului de miercuri a intrat în avantaj la cabine.

Trupa lui Csaba Kis a început bine ultimul test înaintea duelului cu FCSB, deschizând scorul prin camerunezul Joel Yuh cu un șut din prima de la marginea careului (14’).

Cu gândul la confruntarea din șaisprezecimile Cupei României, clujenii au intrat relaxați la pauză la adăpostul avantajului minim, însă au fost taxați de oaspeți în repriza secundă.

Deși a început meciul pe bancă, Claudiu Oară a fost eroul celor din Alba, egalând cu un șut în stânga porții apărate de Filip Lăzăreanu (64’). Oaspeții au început să pună și mai multă presiune pe „virușii verzi”, care s-au văzut învinși a doua oară, în prelungirile partidei, după o învălmășeală în careu, prin lovitura de cap al aceluiași Oară (90+4’).

Supărați pe desfășurarea jocului, clujenii i-au cerut socoteală „centralului” Ovidiu Mazilu, reproșându-i câteva faulturi acordate mult prea ușor la căderile fotbaliștilor lui Ion Ilie.

Dezamăgit de rezultat, dar și de prestația elevilor săi, tehnicianul Sănătății speră să mobilizeze trupa pentru întâlnirea de miercurea viitoare, în timp ce finanțatorul clujenilor, Aurelian Ghișa, acuză nivelul arbitrajului din ligile inferioare.

Sănătatea Cluj – Performanța Ighiu 1-2 (1-0) (Joel Yuh 14’ / Oară 64’, 90+4’)

Sănătatea Cluj: Lăzăreanu (C) – D. Bucur, E. Negru, Cr. Paul, I. Țârlea – D. Bria (A. Nistor), R. Ciupe (R. Ititesc), J. Yuh, D. Lazăr – S. Indreica (H. Rus), A. Ceaca
Antrenor: Csaba Kis

Performanța Ighiu: R. Sporea – A. Circov, C. Tineiu, Cr. Seiwerth, A. Mărginean – A. Trifa, A. Potopea (C), I. Iclăzean, P. Joldeș – Fl. Hidișan, P. Medeșan
Antrenor: Ion Ilie

Stadion: Clujana, Cluj-Napoca
Arbitri: Ovidiu Mazilu (Satu Mare), Ștefan Lar, Răzvan Soporan (ambii Baia Mare)
Observatori: Dănuț Sopa (Satu Mare), Emil Kemenes (Baia Mare)

"Toată săptămâna am încercat să-i conving pe băieți să uite de meciul cu FCSB pentru moment, această partidă este doar un bonus pentru noi. Asta le-am spus și la pauză. Se pare că nu am reușit să ne impunem așa cum mi-aș fi dorit, nu ne-am creat suficiente ocazii, am greșit la ambele goluri. Într-adevăr, astăzi am întâlnit o echipă bună, care joacă un fotbal frumos, chiar îi felicit. Nu îi pot certa pe băieți la nervi, trebuie să ridicăm fruntea și s-o luăm de la început, ne așteaptă un meci mare săptămâna viitoare"
Csaba Kis, antrenor Sănătatea Cluj

"Sunt foarte supărat, nici nu mai am ce comenta despre arbitraj! S-au acordat mult prea ușor unele faulturi, mai ales cel dinaintea golului decisiv. Din păcate, acesta este nivelul arbitrajului din Liga a 3-a!"
Aurelian Ghișa, finanțator Sănătatea Cluj 

  • Sănătatea Cluj - FCSB, meci din șaisprezecimile Cupei României, se joacă miercuri, de la ora 20:30. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează