FOTBAL  »  LIGA 3  »  CONFLICT

Scos din sărite de declarațiile antrenorului Stelei, Mustață a trecut la jigniri: „Folosirea creierului nu e punctul lui forte”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, l-a atacat pe Daniel Oprița +28   FOTO
Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, l-a atacat pe Daniel Oprița

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 10:15 / Actualizat marti, 16 martie 2021 10:34

Deranjat de afirmațiile lui Daniel Oprița (39 de ani), Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, a lansat un atac dur asupra antrenorului de la CSA Steaua.

Sâmbătă, în derby-ul seriei 4 din Liga 3, CSA Steaua și FCSB 2 au remizat, scor 1-1. După meci, Daniel Oprița, antrenorul „militarilor”, i-a ironizat pe rivali, despre care a spus că trebuia să fie mutați în seria din care face parte și Clinceni, a echipelor din Ilfov.

Declarațiile lui Oprița nu au picat bine pentru galeria lui FCSB, care a lansat un atac dur prin vocea liderului Gheorghe Mustață.

Gheorghe Mustață: „Folosirea creierului nu este punctul forte al lui Oprița”

„O vorbă din bătrâni ne spune că pentru a face ironii este nevoie de un nivel superior de inteligență... ori în cazul de față, antrenorul echipei din Liga Satelor, echipă înființată în 2017, a demonstrat în nenumărate rânduri că folosirea creierului aflat în dotare nu este punctul său forte. Este adevărat că dacă are picioare pentru fotbal... nici nu are mare nevoie. 

Fostul dinamovist (n.r. Oprița a jucat la Dinamo în sezonul 2007-2008), susținător până de curând al teoriei că FCSB este Steaua, a prins voce după meciul cu academia clubului unde s-a consacrat ca jucător și încearcă (ironic, crede el) să ne arate cât de misterios este Bucureștiul pentru el. 

Înțelegem că este un băiat simplu, de la țară, cu un vocabular limitat, dar o simplă căutare pe google îl poate scuti de penibil și îi poate arăta diferența dintre sectorul 4 și județul Ilfov. Mai pe înțelesul său, Berceniul este în Ilfov cam la fel cât este Ghencea în Ilfov”, a scris Mustață pe Facebook.

VIDEO. Daniel Oprița, după CSA Steaua - FCSB 2

FCSB trebuia mutată cu Clinceni, sunt din Ilfov. N-am vrut să-i trimit în Moldova - Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Citește mai multe știri din ligile inferioare:

„Craiova nu vrea să promoveze!” » Adrian Mititelu jr. a răbufnit în direct: „De ce credeți că au venit Bornescu și Trică?”

Play-off sau desființare pentru un club din Liga 2: „Dacă nu intră în play-off, viitorul e tragic! Trăim vremuri grele”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
mir21
mir21  •  16 Martie 2021, 20:18
Postat de visarionpalnie pe 16 Martie 2021, 17:12

Paraciune care esti, pai sa joci la DINAMO este o mandrie...sa joci la parnaia Romaniei este o injosire:))

Sa joci la dinamo e mandrie????? Cred ca e cel mai josnic lucru pe care il poate face un fotbalist in ultimii 15 ani.

orlick
orlick  •  16 Martie 2021, 19:25
Postat de babahuba pe 16 Martie 2021, 10:51

Daniel Oprița nu mai exista pentru stelisti dupa ce a jucat la dinamo. Problema talpanistilor daca accepta un asemenea om.

Culmea e că atacă singura echipa unde a făcut performanță. Chiar merita sa faci orice pentru bani?

visarionpalnie
visarionpalnie  •  16 Martie 2021, 17:14
Postat de visarionpalnie pe 16 Martie 2021, 17:12

Paraciune care esti, pai sa joci la DINAMO este o mandrie...sa joci la parnaia Romaniei este o injosire:))

...desigur este vorba de S.C. fcsb BERCENI-MOGOSOAIA s.r.l

Vezi toate comentariile (30)
Comentează