LIGA 3    •   RAPID

GSP LIVE Nae Stanciu îl înțeapă pe Copos pentru condamnare: "Eu am licența B în fotbal, el are licențele făcute pe unde a fost"

Vineri, 12 Octombrie

Nae Stanciu a jucat pentru Rapid timp de 14 ani, în perioada 1989-2002, iar apoi a fost îndelungat de la formația giuleșteană fără să i se plătească o parte din salariu. Fostul fotbalist a depus memoriu la vremea respectivă pentru a-și recupera banii. Fostul căpitan din Giulești a explicat la emisiunea GSP LIVE de ce s-a certat cu George Copos la vremea respectivă și câți bani a primit sezonul trecut când a ajutat-o pe Rapid să promoveze în Liga a 3-a.

"Eu m-am îndreptat către clubul Rapid când eram jucător pentru că erau banii mei munciți. Datorită demersurilor mele de atunci clubul n-a intrat în faliment, în insolvență. Timpul mi-a dat dreptate. Eu am licența B în fotbal, nu mă compar cu domnul Copos care are licențele făcute pe unde a fost. A scris mult în conformitate cu Dimitrie Cantemir.

Singurele bonități pe care le-am primit de la Rapid în Liga a 4-a au fost niște prime de la meciurile cu Dinamo și Steaua pe care le-am donat magazionerilor. Era mai substanțială de 50 de lei prima. Deși am primit firfireii respectivi, ei au fost donați", a declarat Nae Stanciu la GSP LIVE.

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

Elena Mituleasa  •  13 Octombrie 2018, 19:42

Stanciule lasă-ne ca afara de pretenții n-ai nimic in cap !

indolentu  •  12 Octombrie 2018, 17:54

Nae Stanciu a jucat pentru Rapid timp de 14 ani, în perioada 1989-2002, iar apoi a fost îndelungat de la formația giuleșteană fără să i se plătească o parte din salariu. ??????????????????????????? cum ba indelungat?vaai de lumeeee :)))))

martinpen  •  12 Octombrie 2018, 17:43

Hai ca e tare asta: "Nae Stanciu a jucat pentru Rapid timp de 14 ani, în perioada 1989-2002, iar apoi a fost îndelungat de la formația giuleșteană"...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase