LIGA 3  ·  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO A jucat sau nu Victor Angelescu pentru Sportul Studențesc? Contre între patronul Rapidului și Vasile Șiman

Vineri, 15 Martie

Victor Angelescu i-a răspuns astăzi lui Vasile Șiman, cel care a declarat într-o emisiune GSP LIVE că actualul patron al Rapidului n-a jucat la Sportul, deși acesta din urmă susținea că a fost în perioada junioratului în curtea formației din Regie.


„Știu declarația, dar nu vreau să intru într-o polemică cu domnul Șiman. Nu-l cunosc pe domnul Șiman. Am vorbit cu dânsul de 2-3 ori la telefon, nu cred că m-am văzut vreodată cu dânsul. L-am întrebat ce se întâmplă cu Sportul atunci când mă interesa să preiau echipa.

Am văzut declarația dânsului, a spus să nu mai vorbesc despre Sportul Studențesc, dar eu n-am spus decât că m-am interesat despre această echipă. Nu cred că l-am vorbit pe domnul Șiman de rău. În perioada în care am fost eu la Sportul, domnul Șiman nu cred că era acolo. Aveam 13-14 ani când eram eu la Sportul”, a declarat Victor Angelescu la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Viața neștiută a patronului de la Rapid povestită chiar de el » Victor Angelescu, surprins de întrebarea lui Ștucan: „Domnule Angelescu, lucrați pentru vreun serviciu secret?”

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
15:30 Tenis, ATP

Turneul din Lyon

Digi 4
18:30 Fotbal, Liga 2

Clinceni - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look
22:05 Fotbal, Ligue 1

Reims - PSG

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off