FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO A jucat sau nu Victor Angelescu pentru Sportul Studențesc? Contre între patronul Rapidului și Vasile Șiman

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 11:53

Victor Angelescu i-a răspuns astăzi lui Vasile Șiman, cel care a declarat într-o emisiune GSP LIVE că actualul patron al Rapidului n-a jucat la Sportul, deși acesta din urmă susținea că a fost în perioada junioratului în curtea formației din Regie.


„Știu declarația, dar nu vreau să intru într-o polemică cu domnul Șiman. Nu-l cunosc pe domnul Șiman. Am vorbit cu dânsul de 2-3 ori la telefon, nu cred că m-am văzut vreodată cu dânsul. L-am întrebat ce se întâmplă cu Sportul atunci când mă interesa să preiau echipa.

Am văzut declarația dânsului, a spus să nu mai vorbesc despre Sportul Studențesc, dar eu n-am spus decât că m-am interesat despre această echipă. Nu cred că l-am vorbit pe domnul Șiman de rău. În perioada în care am fost eu la Sportul, domnul Șiman nu cred că era acolo. Aveam 13-14 ani când eram eu la Sportul”, a declarat Victor Angelescu la GSP LIVE.

Vezi și:

VIDEO Viața neștiută a patronului de la Rapid povestită chiar de el » Victor Angelescu, surprins de întrebarea lui Ștucan: „Domnule Angelescu, lucrați pentru vreun serviciu secret?”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează