FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE / VIDEO Antrenorul care a promovat Rapidul nu vine la ultimul meci pe Giulești: "Nu mă revăd în acest moment acolo" » Ce spune despre gafa FRF și naționala lui Contra

Articol de GSP - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 11:50

Constantin Schumacher (42 de ani), fostul antrenor al Rapidului, care i-a promovat pe giuleșteni în Liga a 3-a, a spus la GSP Live că nu va fi prezent sâmbătă la ultimul meci al Rapidului, cu Modelu, pe Giulești înaintea demolării stadionului.

"Nu voi ajunge pe Giulești la ultimul meci al Rapidului pe acest stadion. Nu mă duc pentru că nu mă revăd în acest moment acolo. Sper ca noul stadion să prindă această echipă într-o ligă superioară", a declarat Schumacher la GSP LIVE.

...despre echipa națională: "Contra cred că a schimbat ceva în atitudinea jucătorilor. Nu cred că e o diferență foarte mare între urna a 4-a și urna a 3-a. Nu cred că România e de urna a 4-a. Cred că poate fi și în urna a doua după jocurile pe care le-a făcut.

Am încercat să înțeleg și eu competiția asta Liga Națiunilor. Cred că jucătorii noștri nu știau de la început de regulamente, nu cred că le-a explicat cineva că trebuie să dăm două goluri. Am văzut că nici cei de la națională nu știau foarte bine detaliile".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1584491041831474
Ioan Ciocian  •  24 Noiembrie 2018, 07:35

Ce fotbaliști sant aceia cărora trebuie să le spui cîte goluri să parchezi într-un meci.Asta denota lipsa de profesionalism al jucătorilor.Eu iași fi amendat -penalizat pe TOȚI jucătorii,inclusiv pe șeful tehnic pentru lipsa de profesionalism de care au si dau dovadă în TOATE competițiile la care participă.In concluzie România NU ARE CE CAUTA IN ÎNTRECERILE SPORTIVE CU O AȘA MENTALITATE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close