FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO De ce Dan Idita a fost denumit de rapidiști "Avocatul tomberoanelor" » Ce zice despre conflictul cu Rada

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2018 15:55

La GSP LIVE, Dan Idita a vorbit despre incidentul pe care l-a avut în 2013 cu Marian Rada, care era antrenorul Rapidului, pe care l-a jignit.

Vezi în VIDEO ce a spus Idita despre scandalul avut cu Marian Rada

 

"Domnul Dragomir mi-a spus «Avocatul diavolului». Nu am înțeles de ce am fost numit « Avocatul tomberoanelor».

Am greșit când am spus ce am spus de Rada. E o greșeală mare a mea. Mi-am dat seama de atunci. În comunicatul clubului Rapid sunt jignit și se fac afirmații neadevărate la adresa mea. Am greșit și mi-am asumat-o. Cred că a lăsa lucrurile așa, cu toate acele mizerii scrise la adresa mea, înseamnă că mi-am asumat greșeala și că am ales să plătesc pentru ce am făcut.

Poate e singurul derapaj pe care l-am făcut. Poate nu conștientizam gradul de interes pe care-l generez. A fost greșeala mea. Sunt ceva ani de când sunt pe internet acele articole și consider că reprezinta măsura greșelii mele. Am vorbit mai mult ca un suporter", a declarat Dan Idita la GSP LIVE.

Ce s-a întâmplat

Dan Idita l-a criticat dur pe contul de Facebook pe Marian Rada, după ce antrenorul din Giuleşti a comentat meciul pierdut de Steaua acasă, cu Stuttgart, 1-5: "Au greşit punguţele!". Idita a replicat dur pentru a-i lua apărarea lui Reghecampf: "Rada e în măsură să vorbească de pungi? Îi trădează faţa, are o mare experienţă în ce priveşte pungile... cu aurolac. Dă dovadă de un mare curaj să abordeze nobila profesie de gunoier, iar fanii echipelor adverse le strigă asta rapidiştilor pe unde îi prind".

Ulterior, fanii Rapidului l-au numit pe Idita "Avocatul tomberoanelor".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează