FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

GSP LIVE // VIDEO Iencsi a dezvăluit cum s-a răzbunat pe Pancu la un antrenament: "I-am pus o talpă și a ieșit din antrenament! Eram înainte de un meci cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 octombrie 2018 11:03

Prezent la GSP LIVE, Adrian Iencsi, dublu campion cu Rapid, a vorbit despre un incident pe care l-a avut cu Daniel Pancu.

Fostul fundaș a dezvăluit că înainte de un meci Rapid - Steaua s-a enervat și l-a accidentat pe Daniel Pancu la antrenament, iar acesta a jucat cu probleme medicale.

Vezi în video declarația lui Iencsi despre cum l-a lovit pe Pancu la antrenament

 

"La un antrenament, înainte de un meci cu Steaua, Pancu a intrat corect prin alunecare, dar eu am considerat că nu a fost așa. Imediat i-am pus talpa pe pulpă și a ieșit din antrenament. A jucat cu Steaua, dar cu mari dificultăți. Nu voi uita acea zi niciodată", a declarat Adi Iencsi la emisiunea GSP LIVE.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează