FOTBAL  »  LIGA 3  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Strategie senzațională de transferuri la Rapid! Planul a fost dezvăluit în direct la GSP LIVE: "Am un prieten care mi-a spus asta"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 10:31

Invitat la emisiunea GSP LIVE din această dimineață, impresarul Florin Manea a dezvăluit strategia pe care vrea să o implementeze la Rapid în perioada următoare: transferul unor jucători din Africa și America de Sud. 

VIDEO cu momentul în care Florin Manea vorbește despre aventura sa din Africa

"Încer să construiesc o bază de jucători pentru Rapid. Am fost în Africa, în curând o voi lua și spre America de Sud. Cei care sunt buni în România costă foarte mult. Dacă e un jucător cu o anumită cotă e foarte greu de adus. Ați văzut câți bani a plătit Becali pe jucătorii lui Hagi? Luam din America de Sud jucători poate mai buni cu acei bani.

Am un prieten care mi-a spus cum să mă feresc de diferențele de vârstă din Africa. Mi s-a spus să iau jucători de 16-18 ani, că poate au 20. Să nu iau de 24 de ani, că poate au 30", a spus Florin Manea, la GSP LIVE

Vezi și: Fanii Rapidului vor avea parte de momente emoționante în următoarea etapă: ultimul meci pe stadionul Giulești și ultimul meci ca jucător pentru Daniel Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ahoe1923
ahoe1923  •  20 Noiembrie 2018, 16:16

Suntem mereu cu voi! Suntem mereu cu voi! Voi s-aveti incredere in noi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează