FOTBAL  »  LIGA 3  »  PARIURI

GSP LIVE // VIDEO Un fost oficial de la Dinamo și CFR Cluj șochează: "80% dintre fotbaliști pariază"

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 13:12

Cristi Bobar, actual președinte la CSM Reșița, în Liga a 3-a, și fost oficial la Dinamo, ASA Tg Mureș,  CFR Cluj și Cetate Deva, a dezvăluit azi la GSP LIVE că mulți dintre fotbaliști joacă la pariuri.

Vezi în video declarația lui Cristi Bobar despre jucătorii care pariază și ce clauză le-a pus în contract celor de la CSM Reșița:

 

"Cred că 80% dintre fotbaliști pariază. E foarte greu de oprit acest fenomen. Noi vorbim des cu cei din Federație și cu alți oameni de fotbal. La Reșița, jucătorii au în contract că, dacă sunt prinși ca pariază sau sunt văzuți într-o casă de pariuri, li se desface contractul pe loc. Toți au semnat aceste acte. Noi, conducătorii, ce putem face mai mult?

Când am venit la Reșița, i-am pus pe jucători să semneze acte adiționale. Au făcut-o toți. Dar sunt alte metode, pot paria online sau prin rude", a declarat Cristi Bobar la GSP LIVE.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  08 Decembrie 2018, 15:41

Cite vreme unii isi iau salariul din Pasti in Rusalii e normal ca pariaza !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close