LIGA 3  ·  PARIURI

GSP LIVE // VIDEO Un fost oficial de la Dinamo și CFR Cluj șochează: "80% dintre fotbaliști pariază"

Vineri, 07 Decembrie 2018

Cristi Bobar, actual președinte la CSM Reșița, în Liga a 3-a, și fost oficial la Dinamo, ASA Tg Mureș,  CFR Cluj și Cetate Deva, a dezvăluit azi la GSP LIVE că mulți dintre fotbaliști joacă la pariuri.

Vezi în video declarația lui Cristi Bobar despre jucătorii care pariază și ce clauză le-a pus în contract celor de la CSM Reșița:

 

"Cred că 80% dintre fotbaliști pariază. E foarte greu de oprit acest fenomen. Noi vorbim des cu cei din Federație și cu alți oameni de fotbal. La Reșița, jucătorii au în contract că, dacă sunt prinși ca pariază sau sunt văzuți într-o casă de pariuri, li se desface contractul pe loc. Toți au semnat aceste acte. Noi, conducătorii, ce putem face mai mult?

Când am venit la Reșița, i-am pus pe jucători să semneze acte adiționale. Au făcut-o toți. Dar sunt alte metode, pot paria online sau prin rude", a declarat Cristi Bobar la GSP LIVE.

Vezi și

EXCLUSIV Scandal uriaș la pariuri în fotbalul românesc » Jucător filmat în timp ce paria contra propriei echipe într-un derby » Antrenorul: "Cred că încă mai avem astfel de jucători în lot"

Comentarii (1)

cneius  •  08 Decembrie 2018, 15:41

Cite vreme unii isi iau salariul din Pasti in Rusalii e normal ca pariaza !

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
12:00 Tenis, WTA

Turneul din Strasbourg

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

Petrolul - ACS Poli Timișoara

Digi 1, Telekom 1
18:00 Baschet M

CSMU Craiova - U-BT Cluj Napoca

Digi 4
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Sepsi

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Serie A

Lazio - Bologna

Digi 2
Program TV complet

Liga 1

Play-off