FOTBAL  »  LIGA 3  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu, propunere pentru cei de la CSA Steaua: „Aș da o sută de euro pe an pentru numele ăsta!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2021 17:07 / Actualizat sambata, 13 februarie 2021 18:50

Fostul internațional Ilie Dumitrescu, prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO, a propus suporterilor celor de la CSA Steaua să urmeze modelul din Scoția, al celor de la Glasgow Rangers.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ilie Dumitrescu a fost difuzată în luna noiembrie 2019

Mai exact, fanii să investească anual o sumă de bani în conturile echipe, primind în schimb un abonament, care să permită apoi  accesul gratuit pe stadion la meciurile echipei preferate.

"Apropo de suporteri, de fani și de proiecte în general. De ce nu luăm proiectul lui Glasgow Rangers? Liga 4, se juca cu casa închisă. Se juca cu casa închisă! De ce să nu văd?! Gândiți-vă să aibă câte 10, 15, 20, 30 de mii de abonați care umpleau stadionul din Ghencea. 30.000 de mii de abonați la proiectul ăsta. Ei au fost 1.500 - 2.000, nici nu știu câți sunt", a spus Ilie.

"O sută de dolari sau de euro pentru echipa ta, n-ai da? Adică n-ai face un efort pentru echipa ta? O sută de euro pe an?! Domne, dacă sunt zeci de mii, sute de mii de suporteri steliști, cu proiectul de la CSA.... De ce nu se implică în proiectul ăsta și să fie 50, 60, 100 de mii, să-i văd? Adică, cine trebuie să vină acolo să zică: «Domnilor, haideți să facem abonamente!». Eu cred că echipa asta ar putea să facă performanță dacă fiecare fan ar susține acest proiect și această echipă. Aș da și eu o sută de euro, pe an! Pentru numele ăsta. Pentru Steaua, da!?", a declarat fostul internațional.

CITEȘTE ȘI:

Capcana pe care FCSB vrea să i-o întindă lui CSA Steaua costă 600.000 de euro! Cu suma asta, Becali îl ține 3 ani pe Tănase

EXCLUSIV Poveste genială cu Ionuț Luțu: „După 7 ore pe drum a zis că se duce la toaletă... Nu exagerez cu nimic, a fost căutat zile întregi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (156)
albalbastru72
albalbastru72  •  14 Februarie 2021, 13:24

Proiecte de acest gen ar putea functiona pentru orice echipa,dinamovistii au aratat ca pot face sacrificii pentru echipa la greu,(intr-un fel sint deschizatori de drumri in Romania).De ce sa nu facem tot timpul,fiecare suporter pentru echipa lui?Poate in felul asta creste cota campionatului nostru si ne mai apropiem si noi un pic de vest:spectacol,audienta,jucatori mai buni, bine platiti si la timp,terenuri decente,baze si academii mai solide,etc.

maldini_1986
maldini_1986  •  14 Februarie 2021, 13:10

Da, dupa inaugurarea stadionului "Steaua", echipa cu acelasi nume va juca cu minim 10-15 mii de spectatori in fiecare etapa si se vor vinde pana la 20 de mii abonamente a 100 euro fiecare. Deci, cu 2 milioane de euro din abonamente + 1 mil. de la buget + 3 mil. din drepturi tv (in cazul promovarii in liga 1) echipa face fata perfomanta si in Liga 1. Lupta Steaua!

remarque
remarque  •  14 Februarie 2021, 11:28

Singurii suporteri care contribuie financiar sau ar contribui la nevoie financiar pentru echipa lor sunt cei dinamovisti. Asta e realitatea. Cu FCSB cica simpatizeaza 52% din suporteri. Cand insa se va duce Gigi se desfiinta FCSB. La fel Viitorul si Hagi.

Vezi toate comentariile (156)
Comentează