FOTBAL  »  LIGA 3  »  FC U CRAIOVA

Încă o lovitură pentru FC U Craiova » Reacția vehementă a lui Mititelu

FOTO: Facebook Adrian Mititelu
FOTO: Facebook Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2018 20:57

FC U Craiova 1948, echipa finanțată de Adrian Mititelu, se confruntă cu noi probleme la scurt timp după ce a reușit promovarea în Liga a 3-a. 

Oltenii nu își vor putea disputa meciurile de pe teren propriu la "Baza Aripile", acolo unde au evoluat în Liga a 4-a, din cauza faptului că FRF nu poate omologa acel stadion pentru meciurile de Liga a 3-a. 

Informația a apărut azi, pe pagina de Facebook a lui Adrian Mititelu, care s-a plâns că echipa lui nu poate juca în fața propriilor suporteri. 

"Din păcate, în Craiova NU avem unde să jucăm! Baza Aripile nu poate fi omologată de FRF și nici nu se dorește a fi omologată de către cei de la Județ", a scris Adrian Mititelu pe contul său de Facebook. 

Refuz din partea Primăriei

Formația lui Mititelu făcuse o cerere către Primăria Municipiului Craiova pentru a juca pe noul stadion "Ion Oblemenco", însă a primit un refuz fără alte explicații. 

Oficialitățile nu au oferit un motiv clar pentru care au refuzat cererea clubului din Liga a 3-a, deși Mititelu se oferise să achite chiar și în avans plata unui meci la tarif de Liga 1, adică 8.200 de euro.

Așa arată răspunsul Primăriei pentru echipa lui Mititelu

36354431 2054097568250024 2253916339208978432 n

Severin, Târgu Jiu sau Caracal printre variante

Așadar, FC U Craiova se vede nevoită să-și caute stadion pentru meciurile de pe teren propriu din viitorul sezon al Ligii a 3-a.

Printre variante se numără arena din Severin, acolo unde echipa lui Mititelu a mai fost "exilată" și înainte de dezafiliere, dar și noul stadion din Târgu Jiu, dacă acesta va fi gata până la startul Ligii a 3-a din august.

În plus, o altă variantă ar putea fi stadionul din Caracal, care nu se prezintă însă în condiții optime după ce în ultima perioadă nu a mai fost folosit. 

FC U Craiova a promovat fără emoții în Liga a 3-a, în chiar primul sezon de când formația lui Adrian Mititelu a revenit în competițiile oficiale. 

Vezi și:  Decizie de neînțeles: FC U Craiova 1948 refuzată de Primărie pe arena "Ion Oblemenco", deși clubul era dispus să plătească în avans, la tarif de Liga 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
198939213804366
Adrian Addryano  •  06 Iulie 2018, 21:41

FORZA FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948, ADEVARATA ȘTIINȚA!!!!!!! Jucăm oriunde până dispare psd-ul ăsta cu abuzurile astea!!!!!!!

radufl
radufl  •  05 Iulie 2018, 20:00

Moșulică ăla sexy din poză e ne-a Ady? Nebunaticule, ți-ai tăiat burdihanul, dar nu ne-ai spus că ai tricou nou de la Lidl. Lasă, nu te întrista, că găsești tu stadion pe undeva, dacă nu - îți faci unul nou-nouț din Lego.

111603443087905
Jose Paolo  •  05 Iulie 2018, 11:33

in 2012 Craiova nu avea decat o singura echipa in ligile nationale (primele 3) de fotbal, si totusi nu a jucat pe stadionul Oblemenco ??? atunci nu mai era stadionul comunitatii ??? ce daca a adus imbunatatiri asta nu inseamna ca daca schimbi rotile unei masini este masina ta. echipa de liga a 3-a poate juca pe un stadion cu o tribuna ca cel de atletism daca vreodata va promova in liga 1 poate spera sa joace pe stadionul mare cel putin meciurile cu echipele mari din tara, dar pana una alta nu este decat Extensiv sau CFR Craiova dar cu o galerie compacta cum este sud-ul de la steaua dar acolo numele atrage aici ce sa atraga ca o litera U pot avea multe echipe si culori alb-albastre sau negre, el lega totul de politica dar oricine ar fi la putere ar merge in asociere cu clubul de drept public nu cu mica afacere de familie, desi acolo este nicolo napoli in spatele echipei nu sunt investitori din afara nici macar interesati de pariuri asa ca ii va fi extrem de greu sa ajunga pe ozn daca nu va promova in liga 1 iar in 2006 a promivat politic si la presiunea televiziunilor dar acum exista o echipa deja in prim plan

Vezi toate comentariile (21)
Comentează