FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSM FOCȘANI

Încă un antrenor cu nume în Liga 3 » Alin Chiţa a preluat-o pe CSM Focşani

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2019 10:37

Alin Chița (42 de ani) a preluat-o pe CSM Focșani, echipă din Seria 1 a Ligii 3.   

Gruparea din Focşani a plecat cu gânduri îndrăzneţe la drum în Liga 3 după ce oficialităţile locale au fost generoase la capitolul buget.  

Startul de campionat nu a fost deloc cel aşteptat şi vrâncenii se află la şapte puncte de prima poziţie a clasamentului în Seria 1 ocupată de Aerostar Bacău după şapte runde disputate din acest sezon. Egalul cu CSM Bacău, 0-0, a condus la despărţirea focşănenilor de fostul antrenor, Marius Bratu (46 de ani), înlocuit de Alin Chiţa.  

Acesta s-a aflat ultima oară pe banca unei alte divizionare C, FCM Alexandria, după despărţirea de Metaloglobus Bucureşti. Chița a mai antrenat din postura de „principal” echipele Juventus București și Național Sebiș, iar ca „secund” a trecut pe la CS Mioveni, Dinamo și Voluntari.  

Lupta pentru promovare este una echilibrată în Seria 1 şi implică formaţiile Aerostar Bacău, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ, Bucovina Rădăuţi, Foresta Suceava şi CSM Focşani. 

VEZI ȘI:

TURRIS - GLORIA BUZĂU 2-1 // Florin Bratu, optimist după debutul la Turris: „Îmi lipsea adrenalina!” + ce i-a spus lui Cristi Bud

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează