LIGA 3  ·  LIGA 3

Inedit! O echipă retrogradată în Liga 3 face selecție pentru noul antrenor

FOTO: Facebook Aerostar Bacău
FOTO: Facebook Aerostar Bacău

Marti, 04 Iunie 2019, 14:24

Aerostar Bacău, fosta echipă a lui Florin Bratu, a retrogradat în Liga 3 și își caută antrenor.

Andrei Vatră a antrenat echipa după plecarea lui Florin Bratu, dar acesta nu va rămâne la cârma băcăuanilor. Conducerea clubului a luat hotărârea de a face o selecție pentru a numi un nou antrenor.

Într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a echipei Aerostar Bacău, președintele Doru Damaschin anunță startul „procedurii de selecție” a noului antrenor.

Candidații trebuie să își trimită CV-ul pe adresa de mail a clubului, iar viitorul antrenor trebuie să își asume obiectivul de clasare pe podium în Liga 3.

„Începând cu data de 01.06.2019, Clubul Sporitv Aerostar începe procedura de selecţie a noului antrenor principal al echipei de fotbal. Echipa va evolua anul viitor în Liga 3 a campionatului naţional şi are ca obiectiv clasarea pe locurile 1-3 la finalul ediţiei 2019-2020.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile stabilite prin Regulamentul privind statutul antrenorului adoptat de Federaţia Română de Fotbal.

CV-urile se vor depune până la data de 10 Iunie la sediul clubului (str. Condorilor nr.9, Bacău) sau pe email, la adresa csaerostarbacau@gmail.com”, este anunţul preşedintelui Doru Damaschin, postat pe pagina de Facebook a echipei.

VEZI ȘI:

Cum a reușit Chindia Târgoviște să promoveze de pe primul loc » Secretul lui Viorel Moldovan: „Am fost impecabili”

 Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1