FOTBAL  »  LIGA 3  »  APARIȚIE

La 53 de ani, cvadruplul campion cu Steaua a revenit pe teren: „I-am spus vârsta și a rămas mască!”

Ionel Pârvu, în dreapta, la Steaua
Ionel Pârvu, în dreapta, la Steaua

Articol de - Publicat marti, 01 august 2023 21:57 / Actualizat marti, 01 august 2023 22:28

Ajuns la vârsta de 53 de ani, Ionel Pârvu, fost fundaș al Stelei cu 4 titluri de campion alături de roș-albaștri, a revenit pe teren, evoluând 20 de minute în cel mai recent amical al echipei pe care o antrenează, SR Brașov, 3-2 cu ACS Vulcan.

La 17 ani de la momentul retragerii, Ionel Pârvu, de 4 ori campion alături de Steaua în perioada 1992-1996, a revenit pe teren.

Fostul fundaș stânga, acum antrenor principal la SR Brașov, a jucat în ultimele 20 de minute ale meciului amical dintre galben-negri și ACS Vulcan din weekendul trecut, conform publicației locale Bună Ziua Brașov.

De 4x campion cu Steaua, a fost la un pas de moarte: „Am derapat și-am intrat într-un TIR! Mi-am rupt trei coaste”
STEAUA
De 4x campion cu Steaua, a fost la un pas de moarte: „Am derapat și-am intrat într-un TIR! Mi-am rupt trei coaste”

La 53 de ani, Ionel Pârvu, fost campion cu Steaua, a revenit pe teren

Apariția lui Pârvu pe gazon nu este complet surprinzătoare. La începutul anului, multiplul campion al României avertiza că ia în calcul să evolueze în mod constant pentru SR Brașov, la nivelul ligii a treia.

„Intenția ar fi să intru să joc pe finalul meciurilor, asta doar dacă va fi nevoie. Eu spun că 10-15 minute la nivelul Ligii a 3-a nu ar fi o problemă să joc. Cred că ar fi și un imbold de moral pentru jucătorii tineri.

Anul trecut am jucat două meciuri. În al doilea am fost integralist și am jucat fundaș central. Un adversar a venit la mine și m-a întrebat câți ani am. Când i-am spus 52, a rămas mască!”, spunea Pârvu, conform Liga2.ro.

La 53 de ani, cvadruplul campion cu Steaua a revenit pe teren: „I-am spus vârsta și a rămas mască!”

La nivelul primei ligi a României, Ionuț Pârvu a jucat 256 de meciuri, în care a înscris 37 de goluri. În total, a adunat 400 de meciuri a toate echipele la care a evoluat la profesioniști.

A jucat inclusiv în străinătate, la Fortuna Dusseldorf și Sandahusen în Germania, PAOK în Grecia, Metalurg Zaporizhya și Tavriya în Ucraina, respectiv Chernomorets Novorossiisk în Rusia.

Secretul longevității este viața sportivă. Importante după jocuri sunt recuperarea și odihna. Asta am învățat din perioada când jucam în Grecia și Germania. E vorba de mentalitate, corpul uman are resurse nebănuite! 
- Ionel Pârvu

SR Brașov a încheiat sezonul trecut de Liga 3 pe locul 4 în seria 5, cu 30 de puncte, 12 sub cea mai bună echipă a grupei, CS Blejoi.

VIDEO » Ionel Pârvu dezvăluie ce salariu avea când câștiga titlu după titlu cu Steaua

Citește și: 

FCSB a anunțat câte bilete a vândut în doar 7 ore pentru duelul cu CFR Cluj din Ghencea

Liga 2 dispare de pe un canal important din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close