FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA VS. FCSB 2

S-au temut de Becali? Ce jucători din Liga 1 au refuzat să semneze cu CSA Steaua

Andrei Cristea a fost erou în meciul cu Valencia, când a reușit o „dublă” de senzație
Andrei Cristea a fost erou în meciul cu Valencia, când a reușit o „dublă” de senzație

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 17:48 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 18:44

Daniel Oprița (39 de ani) e în fața unuia dintre cele mai importante meciuri din scurta sa carieră de antrenor. Tehnicianul lui CSA Steaua se pregătește de duelul cu FCSB 2, echipa născută de Gigi Becali tocmai pentru a-i bloca pe „militari” în drumul spre Liga 1.

  • Campionatul Ligii 3 se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB 2, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1. 
  • Gigi Becali întărește FCSB 2 cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut.

Oprița a mărturisit care sunt temerile sale înainte de disputa cu FCSB 2. Tehnicianul se teme de starea gazonului, în contextul zăpezii care s-a abătut asupra Bucureștiului astăzi. Antrenorul lui CSA a mai dezvăluit cine au fost jucătorii de Liga 1 pe care a încercat să-i transfere în această iarnă. 

CSA Steaua, refuzată de nume cunoscute din Liga 1

Nume cunoscute din Liga 1, de la echipe precum UTA, FC Argeș sau Poli Iași, au fost în vizorul echipei Armatei. Totuși, aceștia au refuzat-o pe rând pe CSA Steaua, temându-se, cel mai probabil, că Gigi Becali va reuși să blocheze promovarea Stelei în Liga 2.

„Nu știu dacă ajungeam la un acord în privința salariului, dacă le puteam oferi ce își doreau, dar am vorbit cu mai mulți jucători din Liga 1 și Liga 2. Am discutat cu Octavian Ursu, cel care a ajuns la Rapid, Platini de la Poli Iași, cu Năstăsie și Honciu de la FC Argeș, cu Romario Moise, dar ne-au refuzat. L-am ofertat în iarnă și pe Andrei Cristea, i-am zis că am nevoie de el, dar a spus că nu poate. N-au vrut să vină în Liga 3”, a spus Daniel Oprița, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi Becali face tot ce-i stă în putință pentru a bloca CSA Steaua

Campionatul Ligii 3 se va relua în acest weekend, iar sâmbătă, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB II. Gigi Becali este decis să facă tot ce poate pentru a-i bloca pe „militari” în drumul spre Liga 2.

Becali, cel care a cerut în instanță ca CSA Steaua să nu promoveze în Liga 1, a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor ce jucători de la prima echipă vor trece sâmbătă la FCSB 2. Cel mai sonor nume este Octavian Popescu (19 ani), om de bază în formația lui Toni Petrea. Acesta are trei cartonașe galbene și, spune Becali, va fi menajat în vederea meciului cu CFR Cluj, de peste două etape.

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani. Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. 

Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!». Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea - Gigi Becali pentru GSP.ro.

CSA Steaua - FCSB 2, echipe probabile

CSA Steaua: Mușat - Walace, Beța, Ad. Ilie, Călințaru - Bărbulescu, Băjenaru - Huiban, Pacionel (Răsdan), Enceanu - Chipirliu (Nsiah)

FCSB II: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Simion - Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă 

Clasament Liga 3:

S-au temut de Becali? Ce jucători din Liga 1 au refuzat să semneze cu CSA Steaua

VIDEO Daniel Gherasim, despre „adevărata Steaua”: „Armata nu a desființat niciodată secția de fotbal”

Citește și alte știri de actualitate:

Oprița nu e impresionat de jucătorii trimiși de Becali pentru CSA Steaua - FCSB 2: „Nu ne vom pregăti special!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1123709714321169
Marta Laviniu  •  11 Martie 2021, 10:03

Șut, Simion, Perianu, Filip, Nedelcu + Oaidă! Deci, toți închizătorii de la FCSB sunt la echipa a doua! Câți proști mai aveți angajați la gsp?

johnwick
johnwick  •  10 Martie 2021, 22:43
Postat de Silvio pe 10 Martie 2021, 21:24

Bai ninonistule, unde ai fost dupa meciul de duminica? Daca nu dadea Tanase gol, tu erai cel mai activ user de pe gsp, dar asa ai ramas sa bocesti in perna, cum faci de obicei. Tu vorbesti de curaj, si refuzi orice invitatie de a ne intalni fata in fata :))))))). Uite prostanacule, iar te umilesc cu dovezi cu link-uri, la fel cum ti-ai luat-o cu anexa 3: infrangerea cu Clinceni: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcsb-clinceni-0-1-academica-produce-surpriza-pe-arena-nationala-623059-comentarii-pagina20.html --- Infrangerea cu Dinamo: https://www.gsp.ro/fotbal/cupa-romaniei/dinamo-fcsb-cupa-romaniei-live-pe-gspro-623358-comentarii-pagina16.html -- infrangerea cu Sibiul: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/hermannstadt-fcsb-etapa-23-liga-1-livetext-623699-comentarii.html -- IA CU PAINE HAHADRIANE, DIN NOU TI-AI LUAT-O IN FREZA! :))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johnwick
johnwick  •  10 Martie 2021, 22:42

nu vine nime la burdihanele cu epoleți

Vezi toate comentariile (19)
Comentează