FOTBAL  »  LIGA 3  »  SSC FARUL

Mari probleme financiare la un club de tradiție al României » Antrenorul surprinde și spune motivul pentru care echipa n-a plecat în cantonament

FOTO: Facebook SSC Farul
FOTO: Facebook SSC Farul

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 17:34

SSC Farul Constanța ocupă locul 2 în clasamentul Seriei a II-a din Liga a 3-a, având 32 de puncte, cu două sub liderul Progresul Spartac.

Situația financiară a formației dobrogene nu este deloc roz, lucru recunoscut de Petre Grigoraș. Tehnicianul constănțenilor a explicat de ce echipa n-a mai putut pleca în cantonamentul programat în Turcia.

"Am avut un mini cantonament cu dou antrenamente pe zi, iar săptămâna asta e mai lejer un pic. Jucătorii trebuie ținuți oricum în priză, pentru a avea o formă cât mai bună atunci când începe sezonul. 

Nu ne-am mai dus în Antalya pentru că nu am putut să ne luăm bilete de avion, iar cu autocarul am refuzat eu. Ne tot chinuim să găsim terenuri bune de antrenament", a zis Petre Grigoraș la Sport Total FM.

SSC Farul dispută primul meci oficial al anului la 3 martie. Constănțenii au o deplasare grea, la Slobozia, Unirea fiind pe locul 4, cu 28 de puncte, 18 dintre ele obținute pe teren propriu, unde au 6 meciuri câștigate din 6 disputate. 

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează