FOTBAL  »  LIGA 3  »  PROMOVARE

Marius Lăcătuș nu e de acord cu planul autorităților: „Mi se pare absurd să dispară o echipă care e pe primul loc”

Marius Lăcătuș (56 de ani) și-a expus opinia cu privire la situația actuală a fotbalului brașovean, fiind de părere că desființarea Coronei ar fi însemnat o mișcare greșită.
Marius Lăcătuș (56 de ani) și-a expus opinia cu privire la situația actuală a fotbalului brașovean, fiind de părere că desființarea Coronei ar fi însemnat o mișcare greșită.

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2021 21:20 / Actualizat luni, 15 martie 2021 21:49

Marius Lăcătuș (56 de ani) și-a expus opinia cu privire la situația actuală a fotbalului brașovean, fiind de părere că desființarea Coronei ar fi însemnat o mișcare greșită.

  • Orașul Brașov are în acest moment două echipe care se luptă pentru promovarea în Liga 2: Corona Brașov, echipă susținută de autorități, și SR Brașov, formația fanilor
  • Autoritățile locale doresc reînființarea clubului FC Brașov, unul care să reunească cei mai buni fotbaliști locali. 

„Sunt mulți ani de când privesc de la distanță fotbalul brașovean. Nicio echipă din oraș nu a jucat în ultima vreme la un nivel mai ridicat. Nici nu cunosc toate amănuntele de acolo. Mă bucură, însă, că Brașovul are două echipe care se bat pentru promovare. Mă bucur pentru decizia care a fost luată, mi se părea absurd să dispară o echipă care este pe primul loc, în obiectivul de a promova, deci cu șansele cele mai mari să ajungă în Liga a doua, indiferent de ambițiile care există acolo”, a declarat Marius Lăcătuș, la Radio România Brașov FM.

Marius Lăcătuș vrea o echipă din Brașov în Liga 2

„În primul rând, cei care sunt acolo, Primăria, Consiliul Județean, Consiliul Local ar trebui, poate, să se așeze la masa și să decidă ce e mai bine pentru istoria lui FC Brașov și să se facă o echipă care să ducă mai departe tot ceea ce a însemnat acest club. Sunt multe echipe acolo, deci nu e imbosibil să se formeze una care într-o perioadă nu foarte scurtă, dar nici foarte lungă. 

Să ajungă din nou să joace în primul eșalon, iar suporterii să se bucure de acest lucru, de un fotbal de calitate la cel mai bun nivel. Mă gândesc la factorii locali, conducătorii de cluburi, jucători, suporteri, toți cei implicați la nivelul Ligii a 3-a acum”, a declarat Marius Lăcătuș, născut la Brașov, crescut la juniorii FCM-ului, dar plecat de tânăr la Steaua București, unde avea să facă istorie.

Lăcătuș: „Proiectul CSA Steaua a fost făcut pentru Liga 1”

„Fiara” a analizat și lupta la titlu, pe care o vede deschisă până în ultima etapă, între FCSB, Universitatea Craiova și CFR Cluj, dar și situația ultimei echipe din România pe care a antrenat-o, CSA Steaua București: „Proiectul CSA Steaua nu a fost făcut pentru Liga a 3-a, toți își doresc Liga 1. Nu e ușor, baraje peste baraje, felul în care se desfășoară competiția. E valabil și la Brașov. Cred că sunt pe drumul cel bun și anul acesta ar putea ajunge în situația de a promova”.

VIDEO. Marius Lăcătuș a rupt tăcerea despre perioada de la CSA Steaua: „Comportamentul unora mi-a lăsat un gust amar”

Citește și alte știri despre fotbalul din ligile inferioare: 

„Craiova nu vrea să promoveze!” » Adrian Mititelu jr. a răbufnit în direct: „De ce credeți că au venit Bornescu și Trică?”

VIDEO Vasile Miriuță a pierdut la debutul pe banca lui Minaur Baia Mare, în Liga 3! Reușita senzațională în prelungiri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
rockyus
rockyus  •  16 Martie 2021, 18:26
Postat de ioan_andriesescu pe 16 Martie 2021, 02:29

Steaua București e ca și promovată in Liga a 2-a, spre disperarea fecesebistilor.

Intra la loc sub covor, acolo e locul tau!

706409849468094
Radu Vernescu  •  16 Martie 2021, 14:20

Ce obosit e Laca ...... ia o bre mai usor cu spritu' ce ai ?

1cesare
1cesare  •  16 Martie 2021, 11:25

Lăcătuș “uită” ... campionatul nu e terminat ... deci nu au terminat pe primul loc

Vezi toate comentariile (18)
Comentează