FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA

Meciul Stelei nu se mai joacă! Anunțul oficial: „Am solicitat reprogramarea”

Partida CSA Steaua - FC Voluntari 2, programată sâmbătă, 10 octombrie, în Liga 3, nu se va mai disputa, din cauza contextului epidemiologic al „militarilor”.
Partida CSA Steaua - FC Voluntari 2, programată sâmbătă, 10 octombrie, în Liga 3, nu se va mai disputa, din cauza contextului epidemiologic al „militarilor”.

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 15:05 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 15:18

Partida CSA Steaua - FC Voluntari 2, programată sâmbătă, 10 octombrie, în Liga 3, nu se va mai disputa, din cauza contextului epidemiologic al „militarilor”.

„În urma informației date de către FRF pe site-ul oficial, secțiunea Competiții Interne, Steaua București anunță că meciul pe care trebuia să-l dispute sâmbătă 10.10.2020, ora 15:00, în complexul Ghencea, în compania celor de la SC FC Voluntari SA 2, a fost anulat din cauza numărului mare de infectări cu virusul SARS-COV 2, atât în rândul jucătorilor cât și în staff-ul tehnic al echipei.

Având în vedere principiile de desfășurare a competițiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adaptate contextului pandemiei, Steaua București a solicitat reprogramarea partidei urmând ca data disputării meciului să fie comunicată pe canalele oficiale ale clubului.

Pe această cale vă informăm că toți fotbaliștii depistați pozitiv se află în izolare la domiciliu și prezintă o stare de sănătate bună”

Comunicat oficial CSA Steaua

CSA Steaua, decimată de COVID-19

Clubul Armatei a anunțat pe site-ul oficial că la testarea efectuată înaintea partidei cu FC Voluntari 2 au fost depistați cu noul coronavirus încă 10 jucători. Aceștia au fost izolați și vor reveni la antrenamente după ce vor avea un test negativ.

CSA Steaua a ajuns astfel la 20 de cazuri de COVID-19 la echipă. Înainte de meciul cu Dinamo, de pe 2 octombrie, clubul a raportat 10 cazuri de coronavirus: 9 jucători și un membru din staff. 

După 4 etape, CSA Steaua e lider în Seria a 4-a din Liga a 3-a, cu 12 puncte și colaveraj 14-4. „Militarii” au 5 puncte avans peste Progresul Spartac și FC Voluntari.

VIDEO Marius Lăcătuș, despre perioada CSA Steaua: „Comportamentul unora mi-a lăsat un gust amar”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Steaua, victorie de răsunet cu Dinamo II, 3-1! „Militarii”, parcurs perfect în Liga 3

Jandarmeria a intervenit în forță la metrou: suporterii CSA Steaua scoși și bătuți pe peron

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
forumeer
forumeer  •  09 Octombrie 2020, 21:44
Postat de cetateanul_surmenat pe 09 Octombrie 2020, 16:14

Pai, de ce s-a amanat si nu joaca cu juniorii? Banuiesc ca au si junior, doar au primit 2 mil Euro de la bugetul de stat pentru echipa de fotbal. Iar sunteti favorizati?

Pentru ca permite regulamentul, prostule! Asa poate alege orice echipa din primele 3 ligi, care-i problema ta? Doare ca sunteti fcfcsb si noi STEAUA?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează