FOTBAL  »  LIGA 3  »  PALMARES CRAIOVA

Mititelu: "Nu e niciun haos, lucrurile sunt clare! Ce urmează după sentința privind palmaresul"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 15:21

Adrian Mititelu a reacționat în urma rezumatului publicat pe GSP.ro privind situația actuală a echipelor care revendică palmaresul Științei. 

Finanțatorul FC U Craiova 1948 din Liga a 3-a a distribuit articolul pe contul lui de facebook, însoțind postarea de următorul comentariu: 

"Nu este niciun haos, lucrurile sunt clare! Palmaresul NU se poate vine, nu este un bun patrimonial precum Marca! Conform actului constitutiv al Fotbal Club U Craiova Sa, continuitatea sportiva a trecut la structura U Craiova 1948 Sa, recunoasterea acesteia ca și continuatoare Fotbal Club este doar o chestiune de timp. PS Palmaresul NU se poate vinde și datorita faptului ca el face obiectul dosarului penal 514/P/2014,asta de fapt au urmărit faptuitorii". 

 Mititelu a precizat și ce are în plan după decizia definitivă de ieri a Curții de Apel Timișoara, prin care s-a hotărât că CS U Craiova nu poate fi continuatoarea Științei: 

"Ce urmează după aceasta sentința:

1. Continuarea demersurilor în dosarele penale și civile în vederea tragerii la răspundere penala/civila a tuturor celor implicați în faptele de distrugere a FC Universitatea ,cu scopul furtului de identitate. Prejudiciul este uriaș.

2. După afilierea la FRF a actualei structuri U Craiova 1948 SA , introducerea unei acțiuni la instantele FRF pt recunoașterea acestei entități ca și continuatoare a FC Universitatea Craiova .

3. După finalizarea procesului aflat pe rolul TMB ce vizează EXCLUDEREA ABUZIVA a Fotbal Club inițierea procedurilor de fuziune între U Craiova 1948 și Fotbal Club U Craiova". 

Vezi și: 

Haosul la zi: cine și ce are la Craiova » Sunt 3 echipe, însă doar una are palmaresul

ANALIZĂ » CSU Craiova, 5 ani de fake news » Cum s-au dat oltenii lui Marcel Popescu "adevărata Știința": "Noi nu suntem ca FCSB, lucrurile sunt clare"

SCANDAL LA TV! Marcel Popescu nu recunoaște decizia de la Apel privind palmaresul! Gigi Becali și oficialul oltean s-au contrat în direct: "Marcel manipulează! Mititelu are palmaresul!" vs. "Noi avem marca și istoria"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
iordache_andrei
iordache_andrei  •  20 Iunie 2018, 10:33

Și cu palmares și fără mititelu este un escroc mincinos care a văzut numai interesul lui și ne-a ținut fără echipă ani de zile..... Susțin necondiționat echipa orașului când vad ca oamenii sunt serioși și vor performante.

unul_neclonat
unul_neclonat  •  20 Iunie 2018, 10:27
Postat de jonescu pe 19 Iunie 2018, 19:36

...mititelu cu ce a contribuit ? El nu este în stare să zugrăvească fostul hotel ce acuma se numește pompos " New York"...o rușine pentru fotbalul craiovean !

Dumneavoastă "domnul Toni" cu ce aţi contribuit? Exceptând trădarea Universităţii (lasă-l pe Mititelu), pentru ceva imaginar, impus politic. Decizia instanţei NU E DELOC ÎNTÂMPLĂTOARE.

liviu79pit
liviu79pit  •  19 Iunie 2018, 22:59

Mititelu = ***.! Un infractor notoriu mult prea mediatizat! Ca si Jijilicå!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează