LIGA 3    •   FC U CRAIOVA 1948

Mutări spectaculoase în Liga a 3-a: Napoli revine la FC U Craiova alături de Marcel Pușcaș președinte!

FOTO: Gazeta Sporturilor

FOTO: Gazeta Sporturilor

Miercuri, 10 Octombrie

Startul modest de sezon îl determină pe Adrian Mititelu să facă o nouă schimbare pe banca tehnică a echipei.După ce l-a demis pe Ștefan Stoica după doar câteva etape, numind ulterior un interimar, FC U Craiova a anunțat azi noul numelui tehnician al echipei - Nicolo Napoli, care a mai pregătit echipa lui Mititelu de mai multe ori în trecut.

Sezonul precedent, acesta ocupase funcția de director tehnic. Din cauza unor divergențe cu Mititelu, italianul a plecat la startul sezonului, dar e chemat acum să redreseze echipa cu un obiectiv concret: promovarea imediată în liga secundă. Italianul va prelua echipa începând cu data de 18 octombrie.

Marcel Pușcaș, președinte

Mititelu a luat decizia de a întări și conducerea echipei, iar numele ales e unul spectaculos. Marcel Pușcaș, fost candidat la alegerile FRF, cel care anunțase că se retrage din fotbal după alegerile din aprilie, va fi noul președinte al echipei.

Marcel Pușcaș (58 de ani) - este un fost fotbalist, antrenor, impresar și conducător. A candidat de două ori pentru președinția FRF, în 2014 și 2018, de ambele dăți fără succes.

Cum stă Craiova în Serie la venirea celor doi:

1

Etapa viitoare:

2

Vezi și: Tensiune la Craiova după un nou eșec! Ultrașii au venit în cantonamentul echipei cu un mesaj clar: "Sunteți o rușine! Știința înseamnă suporterii, nu un patron gonflabil"

Comentarii (14 ) Adaugă comentariu

fcu1948  •  10 Octombrie 2018, 21:41

Postat de kaloogarele pe 10 Octombrie 2018, 19:20

si minte, cam la fel

Lasă ca au alde Silviu Lung, Beldeanu, Stânga, Marcel Popescu și Lia Ologuța...

fanucraiova48  •  10 Octombrie 2018, 20:38

Forza Stiinta , Cat Cerul e Albastru Suntem Deasupra Tuturor *** CS clona din Liga 1 a lu olghutza

invinctus  •  10 Octombrie 2018, 19:35

Asta saracul cred ca *** de pe Pamant !!!! Cat si a batut *** aia saraca joc de el de cate ori la mintit si el se intoarce tot timpul *** ala !!!

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase