FOTBAL  »  LIGA 3  »  FCSB II

Nicolae Dică, "pedepsit" de jucătorii trimiși la echipa a doua! Unul dintre ei a făcut un meci incredibil: a contribuit la 5 goluri

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 19:11

Pentru partida contra oltenilor din această seară, antrenorul Nicolae Dică a decis să nu mizeze pe mai mulți jucători importanți, pe care i-a folosit în ultimele partide din Liga 1 şi din Cupa României.

Tehnicianul i-a anunţat vineri seară pe Cătălin Golofca, William de Amorim, Andrei Vlad și Marian Pleașcă că nu vor merge la Severin şi că vor lua drumul spre Brăila, acolo unde FCSB II avea meci în Liga a 3-a cu ACS Victoria Traian.

Cei patru jucători au fost prezenţi la baza din Berceni, dar în loc să facă antrenamentul înaintea meciului cu CSU Craiova au plecat cu juniorii la Brăila. Iar fotbaliștii s-au răzbunat pe teren pe decizia lui Dică și-au făcut spectacol. În rolul principal, Cătălin Golofca, fotbalistul acuzat de MM Stoica pentru viața sportivă dezordonată.

Fostul jucător adus de la Botoșani a contribuit decisiv la toate cele cinci goluri reușite de steliști la Brăila, în victoria celor de la FCSB II cu 5-1! A dat două goluri, două pase de gol și a scos un penalty! Nu doar el a avut o evoluție bună, dar și De Amorim, brazilianul reușind să înscrie și el de două ori.

Din informațiile pe care Gazeta le deține în acest moment, mai mulți jucători de la prima echipă care au fost trimiși în ultima vreme să joace pentru echipa L3 au luat deja legătura cu impresarii pentru a pleca la iarnă.

Amorim este dorit insistent de Marius Șumudică în Turcia, Pleașcă nu mai vrea să rămână la FCSB, iar viitorul lui Golofca va fi decis în iarnă. Din cei patru exilați, doar Andrei Vlad nu vrea să plece de la Steaua, având un contract de 10.000 de euro pe lună, iar din iarnă are șanse mari să devină chiar titular, în cazul în care Niță va pleca în Turcia, acolo de unde are o ofertă tentantă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează