LIGA 3    •   DECIZIE

Niculae nu renunță la decizia luată! Prietenia cu Pancu e de domeniul trecutului: "Nu mai avem ce să discutăm!"

Marti, 31 Iulie

Daniel Niculae nu renunță la decizia pe care a luat-o, de a pleca de la Rapid. De asemenea, continuă să spună că prietenia sa cu Daniel Pancu a luat sfârșit și nu mai există cale de întoarcere."Nu cred că mai avem ce să discutăm, nu mai are rost. Ghetele trebuie să mi le mai iau. Cum să-mi iau la revedere de la vestiar când acolo e casa mea? Mă duc și, dacă vreau să mă întâlnesc cu foștii colegi, mă întâlnesc când vreau, e a doua mea casă. Mi se pare normal să mă duc în vestiarul Rapidului.

Eu sunt, am fost și voi rămâne ca acasă pe Giulești. Alții vin și pleacă, asta e diferența între mine și alții...alții care vin, se duc. Noi, că vorbesc în postura de suporter, vom rămâne tot timpul aici. Normal, când joacă Rapidul, pe fiecare suporter îl înțeapă puțin inima.

Foarte bine că Pancu rămâne, ăsta e drumul pe care l-a ales. Ce discuție să mai am cu el? Am tot vorbit, am avut fel de fel de discuții, ne-am mai întâlnit, dar asta nu înseamnă că mai suntem prieteni. Știe foarte bine ce fel de persoană sunt, atât el, cât și Șumi. Și știe că, dacă am luat o decizie și am spus anumite lucruri, nu mă întorc.

Îmi dă dreptate, dar el n-a fost niciodată un imbold pentru conducerea cealaltă, de cealaltă parte....el a fost director tehnic și directorul tehnic are parte doar de tehnic. Acum probabil se va implica mai mult și trebuie să se implice mai mult, pentru că, rămânând doar el, o să trebuiască să fie mai atent în legătură cu această relație conducere-echipă", a spus Daniel Niculae în direct la TV Digi Sport.

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

mosvasile  •  01 August 2018, 16:09

Error!

mosvasile  •  01 August 2018, 16:06

Lasa bre,ca a fost doar o "inginerie financiara"!

Marian Ghergus  •  01 August 2018, 08:53

Dane cu asemenea atitudine nu ajuti clubul! In mare parte ai dreptate in special fata de burca si fantoma nae stanciu. Prezenta ta in cadrul clubului reprezinta o garantie pentru suporteri ca nu vor fi indusi in eroare! Dane, locul tau este in echipa...si la bine si la rau!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase