FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

O nouă provocare pentru Augustin Călin! Tehnicianul tocmai a semnat cu o echipă de Liga a 3-a

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 17:14

ASCM Oltenița a avut un parcurs catastrofal în prima parte a campionatului, fiind pe penultimul loc în Seria a 2-a din Liga a 3-a. Pentru a fi siguri că echipa nu va avea probleme, oficialii clubului au făcut o mutare importantă.

S-au înțeles cu Augustin Călin, fostul tehnician de la FC Balotești, care va avea o misiune destul de dificilă. Totuși, antrenorul va avea posibilitatea de a face câteva mutări care să schimbe total fața echipei.

"Sunt mulțumit de ceea ce mi s-a promis aici, dar și de ce condiții am văzut. Voi putea aduce jucătorii de care am nevoie pentru a ne îndeplini obiectivul. Eu sunt optimist și cred că pot forma un lot competitiv astfel încât să nu avem nicio emoție privind retrogradarea", a zis Călin.

În acest moment mai sunt doar 10 jucători dintre cei care au evoluat la Oltenița în prima parte a campionatului. Formația a adunat doar 12 puncte, dupa ea fiind doar Delta Dobrogea Tulcea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează