FOTBAL  »  LIGA 3  »  ACADEMIA RAPID

OFICIAL / GALERIE FOTO + VIDEO Rapid, "membră" de partid » Niculae, Pancu, Burcă și Șumi au prezentat azi noul proiect vișiniu în sala primăriei pesedistului Tudorache » Buget dublu față de Steaua!

foto: Raed Krishan +14   FOTO
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 august 2017 11:18

Constantin Schumacher, Daniel Niculae, Ovidiu Burcă și Daniel Pancu s-au așezat azi la masă alături de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, în sala de Consiliu, pentru a prezenta oficial proiectul și echipa din spatele Academiei Rapid, grupare care își va începe activitatea din sezonul viitor al Ligii a 4-a București. 

Academia Rapid va avea cel mai mare buget din Liga a 4-a, 320.000 de euro, mult peste cel al CSA Steaua, echipa Armatei, care dispune de 150.000 de euro, după ultimele revizuiri. 

"Sunt bucuros că fac parte din acest proiect. Suntem niște garanții pentru acest club, sperăm să fim susținuți. Suntem de două săptămâni în antrenamente. Am câțiva jucători pe care mă voi baza, dar îi veți vedea în teren și pe Pancu și Daniel Niculae.

Toți cei care iubesc Rapidul vor încerca să vină cât mai mulți la stadion. Vom încerca să renaștem Rapidul. Dorința noastră este să promovăm de la an la an, ne dorim să ajungem cât mai repede în Liga 1", a declarat antrenorul Constantin Schumacher în cadrul conferinței de presă de azi. 

"Avem un parteneriat cu Primăria Sectorului 1. Ne vom baza pe o academie de copii și juniori foarte puternică, de acolo vin valorile și trebuie să îndrumăm copiii către sport", a declarat Daniel Niculae.

"Nu lipsa banilor este problema principală din fotbalul românesc, ci minciuna și nerespectarea promisiunilor. Dincolo de a readuce echipa Rapid în prim-planul fotbalului românesc, noi vrem să creăm un model educațional corect, alături de Primărie", a spus și Ovidiu Burcă.

Daniel Pancu și-a început declarația extrem de agresiv, transmițând un mesaj contestatarilor săi: "Vreau să le transmit ceva contestatarilor. Am spus că nu mă alătur niciunei entități până când cineva nu are sigla și entitatea. Acum s-a întâmplat acest lucru, iar eu susțin proiectul.

Câți rapidiști mai există până în 20 de ani? Câți astfel de suporteri mai are Rapidul? Vă spun eu, foarte puțini. Ăsta e țelul nostru, ca peste 20 de ani să rămânem în memoria tinerilor care vin din spate".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
observator3000
observator3000  •  23 August 2017, 20:52
Postat de ucluj2011 pe 23 August 2017, 20:26

... Pe mine comentariile tale de Realitatea (*** ***) TV mă interesează nespus. Și mai sunt și inteligente pe deasupra.

Am nasul fin depistez imediat pensionari comunisti care se uita la Antena 3 si Romania TV. Astia sunt gagautele care voteaza partidul iubit si ne fac noua celorlalti viata amara. Inainte de 90 mergeau din convingere la defilari si strigau lozinci comuniste

ucluj2011
ucluj2011  •  23 August 2017, 20:26
Postat de observator3000 pe 23 August 2017, 18:42

Nu ma intereseza comentariile tale de la Romania TV. Dupa cum am spus prea multi pensionari comunisti in Romania.

... Pe mine comentariile tale de Realitatea (*** ***) TV mă interesează nespus. Și mai sunt și inteligente pe deasupra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator3000
observator3000  •  23 August 2017, 18:42
Postat de ucluj2011 pe 23 August 2017, 18:37

Pensionar , NEpensionar , dar are perfectă dreptate omu' și tu știi asta foarte bine.

Nu ma intereseza comentariile tale de la Romania TV. Dupa cum am spus prea multi pensionari comunisti in Romania.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează