FOTBAL  »  LIGA 3  »  SERIA III

Opulență în Liga a 3-a » Echipa tatălui stelistului Bălașa, pe urmele campioanei României, deși are 40.000 € buget

Articol de GSP - Publicat joi, 24 ianuarie 2019 19:39

FC Pucioasa, formație din al treilea eșalon al României, în serie cu FC U Craiova, echipa lui Mititelu, va efectua un cantonament de lux în Antalya, la același stabiliment unde a stat campioana CFR Cluj. 

În perioada 4-15 februarie, FC Pucioasa va deplasa un lot de 25 de persoane, incluzând și oamenii din staff, la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Antalya. Costul total al cantonamentului, conform db-sport, depășește 80.000 de lei.

Primarul din Pucioasa, Constantin Ana, afirmă că pregătirea de iarnă este plătită integral de sponsori: „Noi am asigurat un buget de 200.000 lei pentru acest sezon de Liga a III-a. Mai mult nu putem. Am fost și eu invitat în acest cantonament, dar am refuzat să merg. Rămân în oraș să rezolv problemele de aici. Pot să vă să spun că Primăria Pucioasa nu contribuie cu niciun leu la acest cantonament. A fost ambiția lor, spun că au găsit sponsori și le vor plăti tot”.

La jumătatea campionatului, FC Pucioasa, formația înființată sezonul precedent, ocupă locul 7 în Seria III din al treilea eșalon fotbalistic al României.

AntrenaTĂ de Cristi Bălașa

FC Pucioasa este antrenată de Cristi Bălașa, tatăl fundașului central de la FCSB și fost antrenor secund al lui Gică Hagi la Viitorul Constanța. Tehnicianul e în al nouălea cer: „Vom juca cel puțin patru meciuri amicale în Antalya. Ne măsurăm forțele cu cei mari”.

FC Pucioasa nu va fi singura echipă din serie care va merge la pregătire în Turcia. La fel au decis să procedeze și cei de la FC U Craiova, o pretendentă la promovare în acest sezon. 

Vezi și: 

VIDEO George Copos, complice la o înfrângere celebră din istoria modernă a Rapidului: povestea genților de bani și a generalului MAI care a orchestrat totul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează