FOTBAL  »  LIGA 3  »  RAPID

Ovidiu Burcă anunță un buget imens la Rapid » Îl cheamă pe Daniel Niculae înapoi: "Are poarta deschisă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 16:29

Ovidiu Burcă a oferit ultimele detalii despre situația de la Rapid. Fostul fotbalist al "alb-vișiniilor", actualmente membru în conducerea clubului, anunță un buget imens pentru Liga a 3-a.

"Bugetul Rapidului este undeva la un milion de euro, dar în aceşti bani intră şi suma pentru care s-a achiziţionat marca. Salariile jucătorilor sunt confidenţiale, dar pot spune că dacă, pe vremuri, la Rapid, fotbaliştii au avut de suferit din acest punct de vedere, acum lucrurile nu mai stau aşa. 

Victor Angelescu a preluat 40 de sută din acţiuni, dar nu a plătit pentru ele, ci a prezentat un plan de investiţii pentru următorii 10 ani. La fel vor fi cedate şi celelalte acţiuni pe care noi le avem. Nu le vom vinde, ci vor fi preluate de oamenii de afaceri care se angajează să investească o sumă de bani", a precizat Burcă la TV Digi Sport. 

"Nu din cauza mea a plecat Daniel Niculae. Nu am avut nicio discuție în contradictoriu. Nico are poarta deschisă la Rapid, se poate întoarce oricând, toată lumea îl așteaptă"Ovidiu Burcă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
portardelegenda
portardelegenda  •  24 August 2018, 10:09

Încep sa le înțeleg pe D Niculae

portardelegenda
portardelegenda  •  24 August 2018, 10:09

Cât v-a dat Burca pentru a NU menționa tâmpeniile spuse de el la Digi ? Citez. : ,,Nu suntem fund fara sac " sau menționarea de 3 ori în două minute a sintagmei ,, încăpățânarea mea olteneasca " . Băi nene, e jale !!!

standart
standart  •  23 August 2018, 19:28

Ce tzeapa se coace acolo! Rabdare, sa colecteze puroiul in buba! Cum adica sa ia actiunile cineva "care se jura ca va aduce bani candva"?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close