FOTBAL  »  LIGA 3  »  CSA STEAUA - FCSB 2

Pe cine văd bookmakerii favorită în derby-ul CSA Steaua - FCSB 2 » Ce cotă au la victorie jucătorii trimiși de Becali la „satelit”

FCSB II e favorită la pariuri în meciul cu CSA Steaua
FCSB II e favorită la pariuri în meciul cu CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2021 08:27 / Actualizat sambata, 13 martie 2021 08:45

Casele de pariuri o consideră favorită pe FCSB 2 în derby-ul orgoliilor cu CSA Steaua. „Satelitul” echipei din Liga 1 va fi întărit cu numeroși jucători de la prima echipă. 

  • Campionatul Ligii 3 se va relua în acest weekend, iar astăzi, de la ora 15:00, se joacă CSA Steaua - FCSB 2, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Digi Sport 1. 
  • Gigi Becali întărește FCSB 2 cu 8 jucători de la prima echipă: Soiledis, Nedelcu, Tavi Popescu, Niță, Buziuc, Simion, Oaidă, Șut.

Bookmakerii au inclus în ofertele lor și disputa neobișnuită dintre CSA Steaua și FCSB 2, echipele care pretind că dețin palmaresul și tradiția Stelei. Favorită la pariuri este FCSB 2, cu o cotă de 2.35. Echipa Armatei are o cotă de 2.65, în timp ce un egal are o cotă de 3.50 la Fortuna

Pariorii mai pot miza pe biletele lor și pe alte variante. 1.44 e cota pentru ca ambele echipe să marcheze, în timp ce un rezultat cu minimum trei goluri are o cotă de 1.57.

Pe cine văd bookmakerii favorită în derby-ul CSA Steaua - FCSB 2 » Ce cotă au la victorie jucătorii trimiși de Becali la „satelit”
Sursă: Ofertă Fortuna

Gigi Becali: „De ce să câștige CSA Steaua?”

„De ce să câștige CSA? Trebuie să câștige? Merg mai mulți jucători. Eu vreau să promoveze CSA, dar să bată copiii. Dacă nu îi bat pe copii... Îi trimit pe Buziuc, Perianu, Șut, Pantea, Simion, Niță, Oaidă, Nedelcu. Normal că și Tavi Popescu! E copil, are 18 ani. 

Nu sacrific meciul cu UTA! Tavi Popescu nu va juca în meciul cu UTA pentru că are trei cartonașe galbene. Îl protejez să nu ia galben și să joace cu CFR Cluj! Vreau să jucăm copiii ca să le dăm o șansă. Am zis «Hai să jucăm cu copiii că să promoveze Talpan!». 

Cum să promoveze CSA? Meciul se joacă acolo unde e sudoarea mea, unde e munca mea. Ei au luat-o, au furat sudoarea mea. Tribunele sunt făcute de mine, gazonul, încălzirea, nocturna, parcările sunt făcute de mine. Unde joacă ei? Pe toate făcute de mine. Sunt ale mele, sunt făcute de mine! Au zis «Pe terenul astă, fă casă». Și după m-au dat afară din casă. Era paragină în Ghencea”, a declarat Gigi Becali pentru GSP.ro.

CSA Steaua, după 10 etape, e lider, cu 26 de puncte. FCSB 2 e pe locul secund, cu 24 puncte. În confruntarea din tur, CSA s-a impus cu 2-1.

CSA Steaua - FCSB 2, echipe probabile: 

CSA Steaua: Bălbărău - Călințaru, da Silva, Beța, A. Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Mihalache, Huiban - Nsiah
Antrenor: Daniel Oprița

FCSB 2: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Simion - Oct. Popescu, Ad. Niță, Oaidă 
Antrenor: Bogdan Vintilă

Clasamentul din Liga 3:

Pe cine văd bookmakerii favorită în derby-ul CSA Steaua - FCSB 2 » Ce cotă au la victorie jucătorii trimiși de Becali la „satelit”

VIDEO Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mutare-surpriză înainte de CSA Steaua - FCSB 2! Un fotbalist de la prima echipă va sta pe banca formației lui Gigi Becali

FCSB, criticată după ce a trimis jucători de la prima echipă pentru duelul cu CSA Steaua: „La CFR Cluj e mai mult profesionalism”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  13 Martie 2021, 09:48

eu am prins fcsb2 la 2,66 pe fortuna acum vad ca au scazut

Vezi toate comentariile (1)
Comentează